Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Александър Зумдиек представя Techstars METRO Accelerator - първият в света акселератор за иновации в хранителния и хотелиерски бизнес

  

Александър Зумдиек: 

„Аз съм физик, който стана консултант в McKinsey, а после се превърна в предприемач. Докато подготвях докторската си степен, работех основно върху деленето на клетките и тяхната мобилност, т.е., решавах проблеми от света на биологията с инструментите на физиката. Докато работех в McKinsey, използвахме дигитални технологии, за да създадем първата разплащателна система за микрофинанси в Етиопия. Щом се завърнах в Европа съосновах payleven, разплащателна система, която позволявa на малки търговци да приемат картови плащания на смарт телефоните си. След това управлявах финансовия отдел на Zalando около2 години, преди да приема предизвикателството на Techstars METRO акселератораза ХоРеКа бизнеса в Берлин.

Александър Зумдиек, директор на Techstars METRO Accelerator ще представи в София, на 6 юли, от 9:30 часа в Betahaus, възможностите български стартап и иновативни компании да участват със свои приложения и разработки в първия в света ХоРеКа акселератор (Хотели – ресторанти – кетъринг) в Берлин.

Александър Зумдиек

На срещата ще можете да научите повече за организираното от МЕТРО и Techstars състезание за разработчици и стартапи, които да подпомогнат със своите технологични предложения дигитализацията на гастрономията, хотелския и кетъринг бизнес:

  • Състезанието продължава до 3 август, за 10 места в менторската програма на Techstars METRO акселератора.
  • Това е първия в света технологичен акселератор с фокус върху подобряването на всички аспекти в областта на хотелското, ресторантьорското и кетъринг обслужване и управление.
  • За участие се приемат технологични, финансови, мобилни, бизнес, big data или логистични решения и приложения, които ще подобрят начина, по който хотели, ресторанти, кафенета и кетъринг компании в целия свят извършват своята дейност.
  • В новия Techstars METRO Accelerator в Берлин опитни ментори ще подкрепят избраните10 стартапи за период от три месеца, за да доразвият и осъществят идеята си, а впоследствие я предложат на многобройните клиенти на МЕТРО  в целия свят.
  • Заинтересовани стартап екипи от целия свят могат да кандидатстват онлайн на www.techstarsmetro.com.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“