Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Кеш енд Кери продължава кампанията си „Звездите на МЕТРО 2015“ до 24 юли

Звездите на МЕТРО 2015

 

  • Победителят сред 10-те + 1 финалисти ще бъде обявен на 5 август
  • Включването на Медийна група България в кампанията осигурява и нова награда за участниците. bTV също със специална награда за победителя

МЕТРО Кеш енд Кери ще обяви големия победител в конкурса „Звездите на МЕТРО“ на 5 август, а първият етап от гласуването продължава до 24 юли. В този период нови участници ще могат да разкажат своите истории. Промяната е продиктувана от две причини – на първо място, от нарастващия интерес към конкурса, а също така и от допълнителната награда, която един от новите партньори на „Звездите“, Медийна група България, обяви – рекламна страница посветена на големия победител във вестник „24 часа“.

Медийна група България подкрепи конкурса след като МЕТРО Кеш енд Кери стана партньор на конкурса на групата – „Големите малки“, посветен на проектите и плановете на малкия бизнес. МЕТРО награди 15-те победители в него с ваучери за пазаруване на стойност 500 лева. Владимир Данев, директор „Продажби“ на МЕТРО България връчи наградите по време на церемония в резиденция „Лозенец“. Двата конкурса изграждат отлична симбиоза и затова този наМЕТРО бе удължен, за да могат повече независими предприемачи да се включат в надпреварата и се възползват от осигурената допълнителна награда. Още една награда, осигурена от bTV, очаква победителя в конкурса – специален репортаж в предаването на телевизията -  „Вярваме в доброто“ в http://btvnovinite.bg/dobroto/.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“