Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

"Децата на МЕТРО" ни подариха добро настроение и много усмивки на 1 ноември

Общо 322 деца на служители от компанията участваха в празника "Децата на МЕТРО" в магазините и Обслужващ офис на МЕТРО България.  Събитието се организира за трета поредна година от колегите в "Човешки ресурси", а популярността му през 2016 година се измерва с нови 91 малки приятели на МЕТРО България, присъединли се към детския празник. В Деня на будителите - 1 ноември, децата имаха възможност да видят отблизо работните места на родителите си, да научат повече за МЕТРО, да готвят, рисуват и се забавляват.

Доброто настроение и положителните емоции преминаха като цветна вълна през всички МЕТРО магазини и от МЕТРО Академия до залата за срещи на Борда. Всеки магазин организира своя програма за малките си гости, които в края на деня си тръгнаха с подарък.  Събитието завладява нови територии - за първи път в инициативата се включи и МЕТРО Стара Загора, а София 2 организира отделна програма за малчуганите. През 2015 г. двата софийски магазина празнуваха заедно с Обслужващ офис, но поради големият брой деца, тази година организацията се промени. Двата пловдивски магазина обединиха усилията си и събраха заедно своите деца, а Обслужващ офис празнува заедно със София 1, като в заниманията се включиха общо 84 деца.

Заниманията на малките колеги в Обслужващ офис включваха рисуване, готвене, забавни игри, моделиране с пластелин и бижута от мъниста, създаване на детска МЕТРО Поща, построяване на МЕТРО на бъдещето от цветни листа, пръчици, чашки и сламки, работа на тестови каси. В МЕТРО Академия шеф Юри Велев и екипът научиха младите кулинари, как сами да си приготвят пица. Програмата включваше опознаване на магазина в детайли – с информация за различните отделите, а доброто настроение бе подкрепено с чаша детско шампанско, с домакин винения специалист на София 1 Ани Петкова.

Специални благодарности заслужават доброволците от всички магазини и Обслужващ офис. Без техния ентусиазъм празникът нямаше да бъде толкова жизнен и емоционален. Събитието бе организирано отлично и без никаква външна помощ, като само в централата 20 колеги бяха ръководители, учители и аниматори на детските групи.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg

Людмил Каравасилев

Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“