Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

MASTER Вечер за приятели срещна отборите на Черните и Белите престилки

  • МЕТРО осигури „амунициите“ за първата кулинарна битка „на живо“ между участниците в един от най-популярните телевизионни формати

Отборите на Белите и Черните престилки се срещнаха в първа битка помежду си извън арената на второто издание на Masterchef.

Двубоят, наречен „MASTER вечери за приятели“ се състоя на 14 май в ресторант Show How.

Лидерите на двата отбора, съставени от участниците в кулинарното риалити, Евгени Йорданов и Калоян Денков, модерираха атрактивния двубой, състоял се пред над 80 почитатели на кулинарното изкуство.

МЕТРО България осигури „амунициите“ за кулинарната битка от разнообразния си асортимент, успешно съчетаващ  дивеча, рибата и екзотичните храни от всички точки на света с най-качествените български продукти.

В помощ на младите готвачи се притече кулинарната МЕТРО Академия, която им помогна да селектират продуктите в магазин МЕТРО София 1.

Менюто на Белите престилки, което гостите в ресторанта можеха да опитат и гласуват за него, включваше  - водни пъдпъдъци с чипс от праз лук, лаврак с хрупкава коричка, крем брюле със зелен чай. Черните престилки представиха карпачо от еленско с рукола, валериана и малинов винегрет, патешко мегре върху полента с манатарки, лешниково джелато в шоколадова кошничка с малиново кули.

МЕТРО България осигури и 3 специални вина от своята листа, съставена от най-широк диапазон български и чуждестранни вина – от най-големите български винарски изби, до най-известните представители на Стария и Новия свят. Сред вината специално място заемаше МЕТРО Вино на годината 2016, Cavanza, от Чили, разработено от винените специалисти на МЕТРО и една от най-известните изби в Новия свят – Санта Рита.

В края на първата MASTER вечер гостите определиха с гласуване победителя от директния двубой – Черните престилки, водени от Калоян Денков.

Четирима щастливци спечелиха ваучери за вино по техен избор от МЕТРО България.

Следващите двубои предстоят – в кухнята и ресторанта на МЕТРО Академия. Интригата и адреналинът са гарантирани.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg

Людмил Каравасилев

Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“ 
ГАЛЕРИЯ