Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Полезни съвети за МЕТРО Доставка

Delivery_Horeca_Support_RUS_4_TIF
  • Услуги
  • Полезни съвети за МЕТРО Доставка

Кой може да се възползва от услугата МЕТРО Доставка?

Услугата МЕТРО Доставка може да се използва от всички професионални клиенти. Можете да поръчате над 30000 артикула от целия асортимент на МЕТРО: хранителни продукти, професионални кухненски уреди, продукти за почистване, офис консумативи и електроника – ние ще доставим всичко, от което вашият бизнес има нужда.

Вашето предимство:
Ще закупите всичко необходимо, без да се налага да идвате до магазина или да разчитате на множество различни доставчици.

Как?

С услугата МЕТРО Доставка ние не само искаме да ви спестим време и усилия, но и да ви помогнем да поръчате необходимите продукти по най-удобния за вас начин. Имате възможност да поръчате, използвайки платформата за електронни поръчки, по телефон, по имейл, факс или на място в магазин МЕТРО.

Вашето предимство:
Подавате своята поръчка по избран от вас начин. За някои МЕТРО магазини можете да направите това по всяко време на денонощието.

Колко ще ви струва?

Моля свържете се с мениджър клиенти, който ще ви съдейства с изготвянето на индивидуална ценова оферта, подходяща за вашия бизнес.

Вашето предимство:
Мениджър клиенти ще намери най-доброто решение за вас и ще представи актуалните оферти и най-добрите предложения за нуждите на бизнеса ви.

Кога се подават поръчките?

Поръчвате днес, доставяме утре! С вашия мениджър клиенти съвместно ще изготвите график, по който да подавате поръчките си.

Вашето предимство:
Можете да разчитате, че желаните от вас продукти ще бъдат доставени коректно в посоченото време и вие спокойно можете да планирате своя бизнес.

Как поръчката ви стига до вас?

В МЕТРО отделяме голямо внимание на правилното съхранение и транспортиране на продуктите. Нашите специализирани камиони са снабдени с хладилни камери, съобразени с международните НАССР стандарти, за да запазим хладилната верига при транспортиране.

Вашето предимство:
Можете да сте сигурни, че свежите продукти ще бъдат все така свежи и след като бъдат доставени до вашия адрес.

Какви форми на плащане се използват?

За да улесним напълно вас и вашия бизнес, ние предлагаме гъвкави методи на разплащане. За вашата доставка можете да заплатите с наложен платеж, по банков път, МЕТРО Флекс (безлихвен кредит) и с кредитна/дебитна карта на място.

Вашето предимство:
Вие избирате кой метод на плащане е най-удобен за вас.