Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Уют у дома - спечели награди

Уют у дома - спечели награди
Нашите предложения за уют и удобство у дома са вече тук – разгледай ги и участвай за награди! 

Включи се:

1. В нашата Facebook страница METRO Bulgaria потърси публикацията от 23.10.2020 г., в която питаме кой продукт от промо каталога ни „За уюта у дома“ ти харесва най-много.

2. Разгледай предложенията ни и снимай продукта, който най-много ти харесва. Можеш да го снимаш от хартиения каталог или да направиш екранна снимка от онлайн изданието – както ти е по-удобно.

3. Покажи ни снимката в коментар към публикацията, обявяваща играта, до 11.11.2020 г.

Да не забравяме наградите:

 • 1 бр. Delimano Air Fryer Pro, червен
 • 1 бр. NutriBullet, червен
 • 1 бр. комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
 • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 440 мл
 • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 360 мл
 • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 300 мл
 • 1 бр. чаши TIMELESS, 6 бр. x 110 мл
 • 5 бр. хавлиени кърпи Tarrington House, 100% памук, 50x100 см, различни цветове

 

 Печеливши Награди
 Любка Гечева  1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя, 300 мл
 Ana Nikolova  1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя, 360 мл
 Михаил Калчев  1 бр. Tarrington House Хавлиена кърпа, 100% памук, 50/100 см
 Илияна Бойчева  1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя, 440 мл
 Боряна Йорданова Илиева  1 бр. Tarrington House Хавлиена кърпа, 100% памук, 50/100 см
 Radostina Milanowa  1 бр. Tarrington House Хавлиени кърпи, 100% памук, 50/100 см
 Petq Grunova  1 бр. Комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
 Резерва: Eli Evtimova
 1 бр. Tarrington House Хавлиени кърпи, 100% памук, 50/100 см
 Резерва: Десислава Цветкова  1 бр. Tarrington House Хавлиени кърпи, 100% памук, 50/100 см
 Desislava Dess  1 бр. Еър Фрайър Про, червен
 Резерва: Ivaylo Dyankov
 1 бр. Нутрибулет XXL, червен
 Течи Иванова  1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя, 110 мл

Печелившите трябва да се свържат с нас до 20.11.2020 г., чрез лично съобщение, в страницата METRO Bulgaria във Facebook, за да получат наградата си. Ще очакваме от всеки печеливш участник следната информация:

 • Име и фамилия
 • Телефон за връзка
 • Магазин МЕТРО, от който желаят да получат наградата си.

 

Ето и пълните условия на кампанията:

Общи условия на кампанията
“Спечели с каталог За уюта у дома”


Организатор:
Facebook играта „ Спечели с каталог За уюта у дома “ („Играта“) се организира и провежда от „Метро Кеш енд Кери България” ЕООД, ЕИК 121644736, със седалище и адрес на управление гр.София, бул. Цариградско шосе 7-11 км („МЕТРО“).

Обхват: В играта могат да вземат участие всички лица на възраст над 18 години, които коментар, кой продукт от каталог „За уюта у дома“ им харесва най-много под поста „ Играй за награди! Кой продукт от промо каталога ни „За уюта у дома“ ти харесва най-много? Покажи ни го в коментар със снимка на продукта от хартиения каталог или с екранна снимка от онлайн изданието и 12 от вас ще спечелят страхотни награди! “. Коментара трябва да бъде придружен с линк към конкретния артикул.

За участие в Играта не е необходима покупка.

Механика на играта: На 23.10.2020 г. на Facebook стената на МЕТРО ще бъде публикувана публикация. Участниците могат да коментират кой продукт от каталог „За уюта у дома“ им харесва най-много и 12 участници ще спечелят някои от следните награди:

-    1 бр. Комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 440 мл
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 360 мл
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 300 мл
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 110 мл
-    5 бр. Tarrington House - Хавлиени кърпи 100% памук, 50/100 см
-    1 бр. Еър Фрайър Про Червен
-    1 бр. Нутрибулет XXL Червен

Коментарите могат да бъдат направени не по-късно от 11.11.2020. На следващия ден, 12.11.2020, ще бъде изтеглен и обявен във Facebook победителят от играта.

Участниците нямат право да извършват действия или да използват програми, или да правят опити за това, за да заобиколят/нарушат правилата на Играта за регистрация, което изкуствено увеличава шансовете за спечелване на награда, извън описаното в механизма на Играта, като напр. да използват неоторизирани скриптове, програми за систематично или автоматично управление на игри или отделни функции от такива програми, частично или напълно автоматизирана програма, която дава предимство на участника пред останалите участници, и др.

Играта по никакъв начин не е обвързана, администрирана, спонсорирана или подкрепена от страна на Facebook.

Период на играта: В играта могат да вземат участие потребители, коментирали публично кой продукт от каталог „За уюта у дома“ , с линк към него, им харесва най-много  под публикацията от 23.10.2020  до 11.11.2020 на Facebook стената на МЕТРО

Награди: Дванайсет  участници ще спечелят следните награди:

-    1 бр. Комплект прибори NOVECENTO, 24 броя
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 440 мл
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 360 мл
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 300 мл
-    1 бр. Чаши TIMELESS, 6 броя 110 мл
-    5 бр. Tarrington House - Хавлиени кърпи 100% памук, 50/100 см
-    1 бр. Еър Фрайър Про Червен
-    1 бр. Нутрибулет XXL Червен

Печеливш: Печелившите участници от играта ще бъде изтеглен на лотариен принцип в присъстие на Комисия и същия ден ще бъде обявени в отделен пост на стената на METRO Bulgaria във Facebook. Ще бъдат изтеглени и 12 резерви.

Печелившите трябва да се свържат с нас в 7 дневен срок, чрез лично съобщение, в страницата на METRO Bulgaria във Facebook, за да получат наградата си.

Наградата се получава на място в обект на Организатора срещу попълнен и подписан от Печелившия приемо-предавателен протокол за получаване на награда.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, ваучери, друга предметна награда или стока както и срещу услуги.
Организаторът не носи отговорност за дефекти, несъответствия на продуктите, които са определени за награди, които не са констатирани от печелившия в момента на получаване.

Други условия:

- МЕТРО си запазва правото да променя условията на настоящата Игра, като всяка промяна ще бъде предварително оповестена на стената на METRO Bulgaria във Facebook.

- МЕТРО си запазва правото да прекрати настоящата Игра в случай на извънредни (форсмажорни) обстоятелства, върху които той не може да повлияе.

- Печелившият участник не може да замени наградата си за паричната й равностойност или за друга награда.

ЗАЩИТА И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

С приемането на наградата Печелившият се счита уведомен за настоящите официални правила и се съгласява с тях. Списъкът с Печелившият и резервните участници ще се съхранява в централния офис на Организатора на адрес гр. София 1784, бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Администратор на лични данни по смисъла на член 4, точка 7 на Общия регламент (ЕС) 2016/679 относно защитата на данните (ОРЗД):

„Метро Кеш енд Кери България“ ЕООД, ЕИК 121644736, със седалище и адрес на управление: област София, бул.“Цариградско шосе“7-11 км,. контакт: dpo@metro.bg

Лични данни, събирани и обработвани във връзка с участието в играта

Лични данни на печелившите Участници, събирани и обработвани във връзка с получаването на награда.
С цел получаване на награда, и спазване на законовите изисквания за деклариране на предоставената награда, печелившият участник следва да предостави, ЕГН.

Основание за обработване на данните за предаване на наградата – име, електронна поща и телефонен номер, са договорни отношения между Организатора и печелившия, по-конкретно участие в играта и предоставяне на награда от страна на Организатора, съгласно чл. 6, т. 1, буква б от ОРЗД.

Основание за обработване на име и ЕГН е законово задължение във връзка с деклариране на предоставената на печелившия участник награда, съгласно чл. 6, т. 1, буква в от ОРЗД във връзка с чл. 73 от Закон за данъците върху доходите на физическите лица.

Срокове за обработване/заличаване на личните данни

Данните, необходими за участие в играта, ще бъдат обработвани съгласно сроковете на играта, като ще бъдат заличени 1 месец, след приключване на Промоционалната кампания.

Личните данни, необходими за деклариране на наградата – име и ЕГН, ще бъдат обработвани в срок от 11 години, съгласно задължението за съхранение на документи за данъчно-осигурителен контрол по чл. 38, т. 3 от Данъчно-осигурителен процесуален кодекс.

Права на субектите на данни (Участници)

Съгласно ОРЗД Участниците имат право на безплатен достъп до (чл. 15), коригиране (чл. 16) или изтриване (чл. 17) на личните им данни или ограничаване (чл. 18) на обработването. Участниците имат право на преносимост на личните им данни (чл. 20) , тоест да изискат личните им данни да бъдат предоставени в широко използван и пригоден за машинно четене формат както на тях, така и на посочено от тях лице или организация.

Печелившият Участник, който е получил наградата си, няма право на изтриване на личните му данни, свързани с деклариране на наградата – име и ЕГН, докато не изтече посоченият срок от 11 години.

При въпроси относно обработката на личните данни или в случай че Участник желае да подаде сигнал или оплакване и/или да предяви своите права, може да го направи писмено на посочените данни за контакт на Администратора на лични данни или писмено, включително по имейл на длъжностното лице по защита на личните данни.

В допълнение Участниците имат право на жалба пред Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или електронно на публикувания имейл или електронна форма за жалби на сайта на Комисията https://www.cpdp.bg.

ОТКАЗ ОТ УЧАСТИЕ

Участник в Промоционалната кампания може да изиска отстраняването (анулирането) на регистрацията и участието му във всеки един момент. За целта той трябва да изяви желанието си на телефона на МЕТРО център за контакт с клиенти - 0700 100 71.