Теоретично бургерът е вид сандвич. Практически, обаче, не е точно така, защото сандвичът може да бъде просто една или две една върху друга филии хляб, с нещо отгоре или по средата. За разлика от него, бургерът задължително изисква готвене. И не говорим за целодневно готвене, а за приготвяне на основното нещо, без което един класически бургер не може: сочното кюфте, което най-често е телешко. Каквото и месо да си избрал, познавачите казват, че кюфтето трябва да бъде леко (rare) или средно изпечено (medium rare), но в никакъв случай идеално сготвено (well done). Ултимативно добре приготвеният бургер е с кюфте, останало розово по средата. Така то се запазва по-сочно и топлинната обработка не е убила прекалено много от неговите вкусови качества. Ние от МЕТРО не можем да знаем как и с какво месо ще приготвяш своите бургери. Затова сме се постарали в нашата селекция бургер кюфтета да дадем всичко от себе си, за да ти осигурим най-добрата отправна точка. А изборът в каква степен да го сготвиш е изцяло в твоите ръце.