Игри с награди

Пазаруването в МЕТРО може да бъде истинска игра, особено когато ти носи и награди. Тук ще намериш информация за официалните промоционални кампании, организирани от МЕТРО, както и съвместно с наши доставчици и партньори, с една обща цел - да превърнем пазаруването в забавление. Ако в сайта ни не откриваш информация за промоционална активност с награди, свързана с МЕТРО България, свържи се с нас за повече информация.  

Играй с Mastercard® и МЕТРО

Участвай за супер награди от 11 септември до 17 декември 2023 г,

С всяка покупка от МЕТРО на стойност поне 99 лв., направена в периода от 11 септември до 17 декември 2023 г. и заплатена с твоята карта Mastercard®, можеш да участваш за 1 (или даже 2) от 400 ваучера за пазаруване в МЕТРО на стойност 99 лева с ДДС.
Виж повече

Пазарувай на ниво и печели

Период на кампанията: от 14 септември - 11 октомври 2023 г.

Пазарувай на ниво и печели
  • Купи поне 10 продукта* от каталога Цени на ниво в категория Млечни от страници 11-15 в количества на трето ниво за съответния продукт за периода на каталога 14 септември - 11 октомври 2023 г. на обща стойност не по-малко от 500 лв. с ДДС и вземи бонус за пазаруване в МЕТРО на стойност 50 лв. с ДДС.
  • Купи поне 10 продукта* от каталога Цени на ниво в категория Сладки, Солени и Ядки от страници 26-34 в количества на трето ниво за съответния продукт за периода на каталога 14 септември - 11 октомври 2023 г. на обща стойност не по-малко от 600 лв. с ДДС и вземи бонус за пазаруване в МЕТРО на стойност 50 лв. с ДДС.
  • Купи поне 5 продукта* с марка FINE LIFE от каталога Цени на ниво в категория Сладки, Солени и Ядки от страници 26-34 в количества на трето ниво за съответния продукт за периода на каталога 14 септември - 11 октомври 2023 г. на обща стойност не по-малко от 100 лв. с ДДС и вземи бонус за пазаруване в МЕТРО на стойност 10 лв. с ДДС.

*Закупуването на няколко разновидности от един и същ продукт се счита за покупка на един продукт. Различните продукти в каталога са представени на отделни изображения.

Виж Общите условия

ГАСТРОНОМИЧЕСКИ ПЪТЕВОДИТЕЛ

Включи се в нашето гастрономическо пътешествие от 1 до 30 септември

През целия септември МЕТРО България и МЕТРО Академия обединяваме усилия с ресторантьори, които не само запазват богатството на българската кулинарна история, но и я представят по нов и изискан начин с помощта на автентичните родни продукти. Присъедини се към нас през септември, когато ресторантите, участващи в кампанията, ще ти покажат автентичността на българската кухня чрез несравнимия вкус на негово величество розовия домат, краставици сорт “Гергана”, млечни продукти, еленски бут и свински врат с марка METRO Chef.
Виж повече

Пазарувай през Mshop и играй за професионално кухненско оборудване

Период на кампанията: от 1 до 30 септември 2023 г.

Закупи продукти за поне 300 лева с ДДС през платформата MShop, направи поне 75% от месечните си покупки в МЕТРО през платформата MShop и играй за:

  • 1 х 10 000 лева за професионално кухненско оборудване от МЕТРО по избор;
  • 3 х 2 000 лева за професионално кухненско оборудване от МЕТРО по избор.

Четиримата късметлии ще изтеглим на случаен принцип на 9 октомври 2023 г. 

*Всеки участник има право да спечели само една награда за периода на провеждане на Играта. 

Виж Общите условия

Минали игри

Тук можеш да намериш информация относно минали игри и промоционални кампании, организирани от МЕТРО България, както и съвместно с наши доставчици и партньори.

метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър