Игри с награди

Пазаруването в МЕТРО може да бъде истинска игра, особено когато ти носи и награди. Тук ще намериш информация за официалните промоционални кампании, организирани от МЕТРО, както и съвместно с наши доставчици и партньори, с една обща цел - да превърнем пазаруването в забавление. Ако в сайта ни не откриваш информация за промоционална активност с награди, свързана с МЕТРО България, свържи се с нас за повече информация.  

Пазарувай продукти Каменица и спечели

Период на играта: 09 - 22.05.2024

Купи продукти от марките Каменица, Stella Artois, Staropramen, Бургаско, Astika, Leffe, Hoegaarden, Beck’s, Guinness, Kilkenny, Madri, Fresh в каквато и да е комбинация и разфасовки на обща стойност от 500 лв. с ДДС от магазините на МЕТРО и получи отстъпка 25 лв. с ДДС за пазаруване в магазините на МЕТРО, съгласно Общите условия на кампанията.
Виж Общите условия

Пазарувай продукти Roshen и спечели

Период на играта: 09 - 22.05.2024

Купи шоколади от марките Roshen Dark, Roshen Bubble, Lacmi в каквато и да е комбинация на обща стойност от 50 лв. с ДДС от магазините на Метро и получи награда – отстъпка за пазаруване в магазините на Метро на стойност 5 лв. с ДДС, съгласно Общите условия на кампанията.
Виж Общите условия

Пазарувай продукти Carlsberg и спечели

Период на кампанията: 25.04 - 22.05.2024 г.

Купи продукти от марките ПИРИНСКО, ШУМЕНСКО, CARLSBERG, TUBORG, ZATECKY, GRIMBERGEN, KRONENBOURG, SOMERSBY, GARAGE, BUDWEISER, ERDINGER в каквато и да е комбинация и разфасовки на обща стойност 500 лв. с ДДС от магазините на МЕТРО и получи отстъпка 25 лв. с ДДС за следващо пазаруване в магазините на МЕТРО, съгласно Общите условия на кампанията.
Виж Общите условия

Минали игри

Тук можеш да намериш информация относно минали игри и промоционални кампании, организирани от МЕТРО България, както и съвместно с наши доставчици и партньори.

метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър