Игри с награди

Пазаруването в МЕТРО може да бъде истинска игра, особено когато ти носи и награди. Тук ще намериш информация за официалните промоционални кампании, организирани от МЕТРО, както и съвместно с наши доставчици и партньори, с една обща цел - да превърнем пазаруването в забавление. Ако в сайта ни не откриваш информация за промоционална активност с награди, свързана с МЕТРО България, свържи се с нас за повече информация.  

СПЕЧЕЛИ ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО БАХАМИТЕ С МЕТРО

Период на кампанията: 1.02 - 31.03.2024 г.

В МЕТРО празнуваме 25 и подаряваме екзотична почивка за двама до 25-ия паралел!
Ела от 1 февруари до 31 март, пазарувай за поне 150 лв. с ДДС, регистрирай покупката си и играй за пътуване до тюркоазените води на Бахамите!
Участвай

Купи избрани продукти Престиж и спечели

Период на кампанията: 29 февруари - 27 март 2024 г.

Купи продукти от марките Мираж, Споко, Роден Край, Престиж Musli, Насладки и Престиж Cookies в каквато и да е комбинация и разфасовки на обща стойност 250 лв. с ДДС от магазините на МЕТРО и получи отстъпка 25 лв. с ДДС за следващо пазаруване в магазините на МЕТРО, съгласно Общите условия на кампанията.
Виж Общите условия

Пазарувай продукти Carlsberg и спечели

Период на кампанията: 1 - 28 февруари 2024 г.

Купи продукти от марките ПИРИНСКО, ШУМЕНСКО, CARLSBERG, TUBORG, ZATECKY, GRIMBERGEN, KRONENBOURG, SOMERSBY, GARAGE, BUDWEISER, ERDINGER в каквато и да е комбинация и разфасовки на обща стойност 500 лв. с ДДС от магазините на МЕТРО и получи отстъпка 25 лв. с ДДС за следващо пазаруване в магазините на МЕТРО, съгласно Общите условия на кампанията.
Виж Общите условия

Минали игри

Тук можеш да намериш информация относно минали игри и промоционални кампании, организирани от МЕТРО България, както и съвместно с наши доставчици и партньори.

метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър