Работно време
понеделник – неделя
Денонощно
Магазин МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе работи денонощно 7 дни в седмицата, като единствено касовата зона прекъсва работа в интервала 23:45-00:15 ч., поради технически причини и законови изисквания.

Допълнителни услуги

Повече за магазина

ЗА МЕТРО София, бул. Цариградско шосе

МЕТРО София 1 на бул. Цариградско шосе отвори врати на 18 март 1999 г. Магазинът предлага изобилие от хранителни и нехранителни стоки за хотели, ресторанти, кетъринг бизнеси, търговци, домакинства и др. Магазини за търговия на едро МЕТРО са проектирани за оптимално разположение на продуктите и бързо пазаруване.
Асортиментът на магазин МЕТРО София (бул. "Цариградско шосе") включва както регионални плодове и зеленчуци, свежо месо, свежа риба и морски дарове, така и висококачествени нехранителни стоки, като например кухненско и кетъринг оборудване, дрехи, техника, сезонни стоки и още. Не пропускай неустоимите предложения от нашите собствени марки и актуалните ни промоционални оферти. Можеш да се възползваш и от нашата услуга за доставка на свежи продукти за твоя бизнес.

С дългогодишния ни опит в търговията, за мен и екипа ми е чест да бъдем ваш бизнес партньор. С широкия ни асортимент в свежите и ултрасвежите ни сектори, предназначен за успеха на вашия бизнес, можете да разчитате постоянно на качество, свежест и обслужване на високо ниво. Стратегията ни „Вземи повече, спести повече“ ни прави устойчив партньор за вас и вашия бизнес, на когото можете да разчитате.
С нетърпение очаквам да ни посетите. 

Управител

Ясен Трифонов

Често задавани въпроси

Виж още
Изгодни цени
Оферти
Виж актуалните промоционални предложения в МЕТРО. 
Към офертите
Пазарувай и печели
Игри
Пазарувай в МЕТРО и печели награди с нашите промоционални кампании.
Виж повече