изгодното пазаруване в метро

Вече 25 години знаеш, че можеш да разчиташ на МЕТРО за изгодно пазаруване. Ето как лесно лесно да се ориентираш след хилядите апетитни предложения в нашите магазини.

Оферти и промоции в МЕТРО
Червени етикети

Промоциите

Не пропускай специалните ни оферти от ТВ реклама.

Промоционални оферти в МЕТРО

Не подминавай нашите супер цени

Видиш ли червения етикет в МЕТРО, спри до тази оферта! Това са специални предложения на супер цени за ограничен период от време. Възползвай се от тях и се сдобий с нещо хубаво на чудесна цена. 
Можеш да се информираш за тези оферти от телевизионните ни реклами, в промоционалните ни каталози, както и тук, в сайта ни​.
Виж офертите
Жълти етикети

Винаги изгодно

Жълтото е "Винаги изгодно" - и без да чакаш промоциите.

Винаги изгодно в МЕТРО

365 дни ниски цени

И без да чакаш промоциите, можеш да си винаги на сметка с нашата селекция продукти, обозначени със знака "Винаги изгодно".
Това е постоянен асортимент от важни продукти - месо, яйца, основни храни, риба, плодове и зеленчуци, подходящи основно за бизнеса, но и за дома. Така можеш без притеснения да планираш смело менюто в ресторанта или свежите предложения на витрината за твоите клиенти и то на винаги ниска цена за твоя бизнес.
Със знака "Винаги изгодно" можеш да намериш и нехранителни стоки, като например електроуреди, почистващи препарати и консумативи, матраци, завивки, възглавници и други.​
Виж офертите
Зелени етикети

Цени на ниво

 Възползвай се от изгодните ценови нива за количества в МЕТРО

Виж хиляди предложения
Цени на ниво в МЕТРО

Вземи повече, спести още повече

Очакват те хиляди любими продукти с „цени на ниво“. Ще ги разпознаеш по зеления етикет. Независимо дали купуваш нещо дребно на момента, пазаруваш “на едро” за дома или зареждаш бизнеса си, винаги можеш да избереш най-изгодното ценово ниво за теб според нуждите ти.
Колкото повече взимаш, толкова по-ниска става цената за брой от дадения продукт и така спестяваш за важните неща.

Търси зелените етикети и пазарувай още по-изгодно

Вече знаеш, че със зелените етикети в МЕТРО пазаруваш повече и спестяваш още повече. Количествата за всяко от ценовите нива са гъвкави и съобразени с личните или бизнес нуждите ти, за да спестяваш, дори когато пазаруваш много.
Комбинирай разновидности на продукт от една марка и се възползвай от по-ниските цени на второ или трето ниво.

Пазарувай като на промоцени, без да гониш промоции

Количествата и цените при второ ниво са съобразени с нуждите на домакинството и дават възможност за отлични спестявания, точно както при промоции, но без да ги чакаш и гониш.
Трето ниво е подходящо за предимно за твоя бизнес заради минималните закупени количества, но винаги можеш да се възползваш и за голям личен повод, събиране, парти с много гости.
Който и вариант да избереш – спестяваш и пазаруваш още по-изгодно.
метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър