изгодното пазаруване в метро

Вече 25 години знаеш, че можеш да разчиташ на МЕТРО за изгодно пазаруване. Ето как лесно лесно да се ориентираш след хилядите апетитни предложения в нашите магазини.

Оферти и промоции в МЕТРО
Червени етикети

Промоциите

Не пропускай специалните ни оферти от ТВ реклама.

Промоционални оферти в МЕТРО

Не подминавай нашите супер цени

Видиш ли червения етикет в МЕТРО, спри до тази оферта! Това са специални предложения на супер цени за ограничен период от време. Възползвай се от тях и се сдобий с нещо хубаво на чудесна цена. 
Можеш да се информираш за тези оферти от телевизионните ни реклами, в промоционалните ни каталози, както и тук, в сайта ни​.
Виж офертите
Жълти етикети

Винаги изгодно

Жълтото е "Винаги изгодно" - и без да чакаш промоциите.

Винаги изгодно в МЕТРО

365 дни ниски цени

И без да чакаш промоциите, можеш да си винаги на сметка с нашата селекция продукти, обозначени със знака "Винаги изгодно".
Това е постоянен асортимент от важни продукти - месо, яйца, основни храни, риба, плодове и зеленчуци, подходящи основно за бизнеса, но и за дома. Така можеш без притеснения да планираш смело менюто в ресторанта или свежите предложения на витрината за твоите клиенти и то на винаги ниска цена за твоя бизнес.
Със знака "Винаги изгодно" можеш да намериш и нехранителни стоки, като например електроуреди, почистващи препарати и консумативи, матраци, завивки, възглавници и други.​
Виж офертите
Зелени етикети

Цени на ниво

 Възползвай се от изгодните ценови нива за количества в МЕТРО

Виж хиляди предложения
Цени на ниво в МЕТРО

Вземи повече, спести повече

Очакват те хиляди любими продукти с „цени на ниво“. Ще ги разпознаеш по зеления етикет. Независимо дали купуваш нещо дребно на момента, пазаруваш “на едро” за дома или зареждаш бизнеса си, винаги можеш да избереш най-изгодното ценово ниво за теб според нуждите ти.
Колкото повече взимаш, толкова по-ниска става цената за брой от дадения продукт и така спестяваш за важните неща.

Търси зелените етикети

Зеленият етикет ти дава детайлна информация, за да избереш информирано най-изгодната за теб цена:

  1. Първата цена за 1 брой е при покупка на 1 метроединица (МЕ) от продукта. Количеството в 1 МЕ може да е 1 или няколко броя от продукта, примерно стек от 6 бр. бутилки безалкохолна напитка.
  2. Втората цена за 1 брой е в случай че купиш поне 3 метроединици или по примера с безалкохолното – поне 3 стека. Тогава цената за брой (за 1 бутилка) намалява. Ако пазаруваш за домакинството, второ ниво е много подходящо за теб. Така не е необходимо да се запасяваш с голямо количество продукти, но можеш да се възползваш от изгодната цена. 
  3. Третата цена за 1 брой е валидна, ако закупиш поне 6 метроединици (6 стека безалкохолна напитка). Така цената за брой (за 1 бутилка) става още по-изгодна. Това ниво е подходящо, ако пазаруваш в големи количества - например за твоя магазин или ресторант. По този начин можеш да предложиш конкурентна цена на твоите клиенти и да си на печалба.

Примерът е илюстративен и цените в магазина могат да се различават.
Обявените цени са за един брой/опаковка от съответния артикул, а не за метроединица (МЕ). В случаите, в които МЕ = 1 бр./1 опаковка, то съответната цена е и за МЕ.
Количествата за второ и трето ценови нива варират в зависимост от конкретния продукт.

Гъвкави количества

Количествата за всяко от ценовите нива са съобразени с личните или бизнес нуждите ти, за да спестяваш, дори когато пазаруваш много.
Комбинирай разновидности на продукт от една марка и се възползвай от по-ниските цени на второ или трето ниво.
метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър