предложения за търговци

Разгледай подбраните ни предложения с цени на ниво, както и винаги изгодните ни ултрасвежи продукти. Възползвай се и зарадвай клиентите си с качеството и цените, които заслужават.

Винаги свежи оферти за твоя бизнес
За теб и твоя бизнес

МЕТРО - партньор на търговията на дребно

Твоят успех е нашата основна цел, затова можеш да разчиташ на надежден партньор в лицето на МЕТРО

На едро - за теб и твоя бизнес

Знаем, че за теб като търговец намирането на стока на изгодни цени е от ключово значение, защото така можеш да предложиш по-добри цени и на твоите клиенти. В МЕТРО можеш да разчиташ на изгодни предложения всеки ден, които едновременно ти осигуряват качество, разумна цена и желаната печалба.
Подготвили сме ти селекция от продукти с цени на ниво, както и винаги изгодни свежи предложения - така можеш да зареждаш пакетирани стоки в големи количества, за да постигнеш най-изгодната за теб цена, а в същото време можеш да разчиташ 365 дни на ниски цени за свежи продукти като месо, яйца, риба, плодове и зеленчуци, каквито клиентите ти търсят ежедневно.
Подновихме и нашата франчайз програма "Моят магазин", с която можем да ти предложим професионален опит и гъвкав бизнес модел за твоя успех.
На твое разположение са нашите марки ARO и Fine Life, с които можеш да подобриш рентабилността на бизнеса си.

Подбрано за твоя бизнес: Прясно месо
Подбрано за твоя бизнес: Пресни яйца
Подбрано за твоя бизнес: Свежи плодове и зеленчуци
Подбрано за твоя бизнес: Основни продукти

присъедини се към моят магазин

Стани част от възобновената франчайз програма на МЕТРО

Заяви интерес
Стани част от Моят магазин

Развивай собствен бизнес с надежден партньор

"Моят магазин" е франчайз програмата на МЕТРО над 7000 магазина по света. Бизнес моделът е гъвкав и ти дава свобода в решенията как да развиваш своя бизнес. В същото време има редица ползи, като започнем с дългогодишния ни опит в търговията, познатия бранд, свежите и подредени магазини, в които пазаруването за клиентите е удоволствие.
Повече за програмата