Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Спечели с Mastercard

Започва новата игра на МЕТРО и Mastercard®!

От 20 февруари до 12 април 2020 г. всяка покупка в МЕТРО на стойност поне 69 лв. с ДДС, заплатена с карта Mastercard®, може да се окаже късметлийска и да ти донесе великденска вечеря в топ ресторант на стойност до 500 лв. или кошница с лакомства за празника.

Запази фактурата и POS бележката от разплащането с Mastercard® и регистрирай покупката си на promo.metro.bg, където можеш да се запознаеш с пълните условия за участие. Всяка регистрирана уникална покупка увеличава шансовете ти в тегленето за награди.

Във всеки МЕТРО магазин ще бъдат изтеглени по 1 голяма награда – великденска вечеря на стойност до 500 лв. (общо 11 големи награди) и по 3 кошници с лакомства (общо 33 малки награди).

Спечели с Mastercard

Във връзка с извънредното положение в страната, ви информираме, че периодът за ползване на голямата награда – вечеря в топ ресторант на стойност до 500 лв., вероятно ще бъде удължен, съобразно обстановката, за да може печелившите да имат достатъчно време да се възползват от наградите си. Независимо от това, стойността на наградата остава същата. Всякакви промени ще бъдат оповестени в условията на кампанията.

Спечели с Mastercard