Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

ProViotic Имуно-активатор

 ProViotic Имуно-активатор

ProViotic Имуноактиватор е нов имуностимулиращ продукт, базиран на бактерия със суперсилна антимикробна активност, който МЕТРО предлага на своите клиенти с 0% надценка.

PROVIOTIC ИМУНО-АКТИВАТОР
PROVIOTIC
ИМУНО-АКТИВАТОР

Таблетки
МЕ = 30 бр. в опаковка
15.00 лв. с ДДС

Какво представлява ProViotic Имуноактиватор?

Продуктът е разработен от екипа на Центъра за приложни изследвания и иновации заедно с фармаколога проф. Рахамин Шехерджийски, бивш декан на “Факултета по фармация“ на Медицинския университет, и акад. Богдан Петрунов, имунолог от БАН. Базиран е на перорална ваксина, създадена от акад. Петрунов, в чийто състав влизат липополизахариди и липопептиди, извлечени от 6-те най-често срещани патогена при пневмония.

Ще ме предпази ли от Коронавирус?

Не. Целта на препарата е да активира вродения имунитет, както и придобития имунитет срещу тези най-често срещани патогени. Това би намалило риска от вторични инфекции в белите дробове – като бактериална пневмония. Това не намалява риска от заразяване с коронавирус, но може да повлияе върху последствията.

Защо точно пневмония?

Пневмония или бактериалната инфекция на белите дробове, може да се появи в следствие на отслабен имунитет от коронавируса и е най-честото вторично заболяване, от което реално хората умират.

Поддържайте висока хигиена, спазвайте здравословна дистанция. Бъдете здрави!

От екипа на МЕТРО България