Гастрономически пътеводител

Включи се в нашето гастрономическо пътешествие от 1 до 30 септември

СПЕЧЕЛИ С MAGGI В МЕТРО

Шест години в подкрепа на автентичните продукти

    Добре дошъл в нашето гастрономическо пътешествие, където вкусът на България се слива с модерните кулинарни изживявания! От 2017 година МЕТРО България с гордост развива програмата "Отгледано с грижа в България". Вече шеста година ние търсим и популяризираме малки и средни български производители, чиито продукти съчетават доказано качество, произход и отговорност към околната среда.

Кампанията тази година

Днес с гордост ти представяме тазгодишната ни инициатива - Гастрономически пътеводител! През целия септември ние от МЕТРО България и МЕТРО Академия обединяваме усилия с ресторантьори, които не само запазват богатството на българската кулинарна история, но и я представят по нов и изискан начин с помощта на автентичните родни продукти.
Ние вярваме, че всяко ястие, приготвено с тях, носи в себе си късче от нашето културно наследство, и затова сме се постарали да открием и представим най-добрите и вкусни такива от цялата страна. Гастрономически пътеводител е твоето ръководство за кулинарни открития, което ще ти покаже местата, където миналото и бъдещето на вкуса се срещат и създават съвършенство в чиния.
В кампанията ще се включат ресторанти от над 29 населени места, като всеки от гостите им, посетил ги в периода 1 - 30 септември и включил се в активностите, ще има шанса да спечели 1 от 3 големи награди, а именно - керамично барбекю на дървени въглища или ваучер за изживяване на стойност от 250 лв.

Как да участваш в играта?

  1. Избери и посети някой от ресторантите в списъка по градове по-долу;
  2. Открий специалния QR код там;
  3. Регистрирай се и участвай в томболата за трите награди.

Във Facebook страницата на МЕТРО Академия ще раздадем и 10 подаръчни ваучера, всеки на стойност 100 лв., за вечеря в някое от заведенията, част от кампанията.
Присъедини се към нас през септември, когато ресторантите, участващи в кампанията, ще ти покажат автентичността на българската кухня чрез несравнимия вкус на негово величество розовия домат, краставици сорт “Гергана”, млечни продукти, еленски бут и свински врат с марка METRO Chef. Позволи си да се потопиш в палитрата от вкусове, които пресъздават душата на България, защото всяка хапка е пътешествие към нашата история, нашите страсти и нашата неповторима природа.
Заповядай да опиташ истинските съкровища на българската кулинария чрез нашия Гастрономически пътеводител!

Виж ресторантите

Открий ресторантите, участващи в кампанията, партньори на магазините ни в съответните градове.