НЕ ЗНАЕШ КОЕ Е НЕГОВОТО, ПОДАРИ МУ ВСЯКАКВО

Играй за големи и малки награди, които да ти помогнат да откриеш таланта на твоето дете.

Посрещни най-великата игра с METRO и Mastercard®

Подаряваш му едно, а то...

Да помогнеш в откриването и развитието на таланта на детето хич не е лесна работа. Подариш му цигулка да свири, то вземе, че я ползва като тенис ракета. Купиш му топка да играе, то я превръща в саксия. Тъкмо мислиш, че няма как да сгрешиш със саксия - да градинарства, и то вземе, че посади крушка в нея за експеримент. После - нещо друго.
Не знаеш кое е неговото, затова му подари всякакво.

Участвай за награди, развиващи таланти

С всяка покупка от МЕТРО на стойност поне 50 лв., направена в периода от 19 септември до 13 ноември 2022 г. и заплатена с твоята карта Mastercard®, можеш да участваш за страхотни награди, с които по-лесно да откриеш таланта на детето.
Малки награди - всяка покупка, отговаряща на горните условия, регистрирана на промосайта promo.metro.bg, ти носи едно участие за малка награда. Раздаваме 60 малки награди в 3 тегления за целия период на кампанията. Всяка малка награда е комплект за откриване на таланти. В него сме включили сме различни забавления за детето от 4 сфери - изкуство, музика, наука и спорт.
Големи награди - при всяко натрупване на регистрирани покупки за 200 лв. Записваш участие и за голяма награда. Избираш каква да е тя при регистрация. Големите награди са 4 на брой и също са тематично обвързани с четирите теми:

  • Тенис уикенд със Сесил Каратанчева
  • Робоуикенд с Академия Роботика
  • Музикален уикенд с Voice Academy
  • Артуикенд с Nasimo

Запази POS бележките от разплащането с Mastercard® и регистрирай покупките си на promo.metro.bg, където можеш да се запознаеш с пълните условия за участие. Всяка регистрирана уникална покупка увеличава шансовете ти в тегленията за награди. Успех!


ИГРИ
 Виж още игри с награди, организирани от нас или от наши партньори, в които можеш да вземеш участие.
Виж още игри с награди