Игри с награди

Пазаруването в МЕТРО може да бъде истинска игра, особено когато ти носи и награди. Тук ще намериш информация за официалните промоционални кампании, организирани от МЕТРО, както и съвместно с наши доставчици и партньори, с една обща цел - да превърнем пазаруването в забавление. Ако в сайта ни не откриваш информация за промоционална активност с награди, свързана с МЕТРО България, свържи се с нас за повече информация.  

НЕ ЗНАЕШ КОЕ Е НЕГОВОТО, ПОДАРИ МУ ВСЯКАКВО

С всяка покупка от МЕТРО на стойност поне 50 лв., направена в периода от 19 септември до 13 ноември 2022 г. и заплатена с твоята карта Mastercard®, можеш да участваш за страхотни награди, с които по-лесно да откриеш таланта на детето.
Виж повече

септември ще бъде рай

от 5 до 30 септември 2022 г.

През септември раздаваме половин милион лева във ваучери за пазаруване в МЕТРО! Ела в магазините ни, завърти Колелото на късмета и може да спечелиш 1 от 10 000 ваучера по 50 лева, който да използваш през октомври 2022 г.
Виж повече

МЕТРОчасие22

от 18 август до 25 септември 2022 г.

Тази година с Лео Бианки сме ти приготвили рецепта за изгодно пазаруване, както и един куп подаръци и изненади. Разгледай нашия списък с училищни пособия, за да ти помогнем да спестиш време и пари, докато пазаруваш изгодно за новата учебна година. Превърни пазаруването си в забавно изживяване - и за децата, и за теб!
Виж повече

СПЕЧЕЛИ С COCA-COLA В МЕТРО

Период на кампанията: 1-28.09.2022 г. 

Ела в МЕТРО от 1 до 28 септември, купи продукти на Coca-Cola от 1 L, 1,5 L или 2 L за 60 лв. и участвай в томбола за единичен билет за Осминафинал на FIFA World cup Qatar 2022™ или футболна топка!
Регистрирай се
спечели награда
Колело на късмета
Ела в МЕТРО, завърти колелото и виж дали печелиш!  
Актуални награди
колело на късмета
още с твоята карта
ЛОЯЛНА ПРОГРАМА МЕТРО ПЛЮС+
Пазарувай в МЕТРО и събирай точки за ексклузивни продукти  
Виж повече
MASTERCARD
метро карта
Пазарувай в МЕТРО
Вземи своята МЕТРО карта!  
Заяви сега
Стани клиент
не пропускай оферти
нюзлетър
Не изпускай офертите от МЕТРО!  
Абонирай се
Нюзлетър