Продукти Veggie като здравословен заместител на месото

 Дискусия на различни интересни теми, свързани с храненето – от влиянието на пандемията върху хранителните ни навици, през различните тенденции в диетите и готвенето до здравословните заместители на месото.

ПРОДУКТИ VEGGIE КАТО ЗДРАВОСЛОВЕН ЗАМЕСТИТЕЛ НА МЕСОТО

Тенденцията да се храним здравословно и природосъобразно набира все повече скорост и в България. По време на пандемията тя се разви още по-бързо и ни накара да отделим повече внимание на начина си на хранене, събуди у нас желанието да „се върнем към корените“ – в преносен и в буквален смисъл. Това е чудесно както за нас, така и за нашата планета. Хранейки се балансирано, лека-полека успяваме да пренесем това равновесие обратно към природата и да върнем хармонията в ежедневието си.
Ние от МЕТРО заставаме зад тази промяна както с принципите си, така и с продуктите си. Чуй разговора на създателката на един от най-големите български сайтове за рецепти – „1001 рецепти“, Сандра Алексиева с д-р Ангелина Недялкова ендокринолог и диетолог и су-шеф Веселин Дойков. Те ще обсъдят различни интересни теми, свързани с храненето – от влиянието на пандемията върху хранителните ни навици, през различните тенденции в диетите и готвенето до здравословните заместители на месото.

Имаш въпроси?
Нужна ти е повече информация за събитията в МЕТРО Академия– на линия сме да отговорим!
Свържи се с нас