Мебели и оборудване за твоя ресторант
Кухнята ще бъде от полза за твоя ресторант само ако е оборудвана с подходящите мебели и уреди. Възможностите изглеждат безкрайни. В МЕТРО ще откриеш най-разнообразни предложения, подходящи за различните типове кухни.
Какво разглеждаме в следващите редове
1. Избор на подходящото оборудване и мебели
2. Мебели и оборудване за съхранение
Оборудване за приготвяне на храна
Елементите, които се използват за приготвяне на ястията в менюто, са може би най-важният аспект от интериора на кухнята. Виж какво може да ти е необходимо, като започнеш от приготвянето на заготовките и стигнеш до самото ястие.
4. Мебели и оборудване за почистване на кухнята
5. Мебели и уреди за салона
6. Оборудване за ефективността на твоя ресторант
7. Резюме
8. Често задавани въпроси
За да има повече ред в ресторанта, си струва да имаш допълнително помещение за храна и оборудване. За ултрасвежите храни като риба, месо и млечни е необходима хладилна камера или допълнителен хладилник. Както допълнителните шкафове, така и допълнителните помещения се нуждаят от достатъчно пространство.
Електронният касов апарат може значително да улесни ежедневната работа в ресторанта, тъй като всички транзакции се записват. По този начин винаги разполагаш с добър преглед на поръчките и можеш да организираш пазара на продукти по-ефективно за в бъдеще.
Необходими са мивка, съдомиялна машина, както и парцали за почистване, химически почистващи препарати и дезинфектанти, кофи за боклук, мопове, гъби, метли и табели за обозначаване на мокър под.