Рецепти за супи
Виж нашите предложения за топли и студени супи.
Супата е течно ястие със сгъстяващи компоненти и ароматни добавки, като сервирането им цели основно да предизвика апетита и желание за консумация. Могат да се разделят по видове на месни, рибни и зеленчукови, топли и студени, бистри и небистри, солени (кисели) и сладки. Множеството варианти за приготвяне и съчетанието на разнообразни продукти позволява често да експериментираме с тях. Така всеки може да избере своята любима комбинация от вкусове. В тази категория сме приготвили рецепти, подходящи за различните предпочитания и сезони.
Пролетна кето крем супа
- Време
- 40 мин
- Трудност
- Лесна
-
Брой порции
- 4
Покажи рецептата
Рибена чорба от пъстърва
- Време
- 70 мин
- Трудност
- Сложна
-
Брой порции
- 4
Покажи рецептата
Студена доматена супа с козе сирене и овче мляко
- Време
- 60 мин
- Трудност
- Сложна
-
Брой порции
- 4
Покажи рецептата
Супа от магданоз със свински дроб
- Време
- 60 мин
- Трудност
- Сложна
-
Брой порции
- 4
Покажи рецептата
Крем супа от тиквички
- Време
- 45 мин
- Трудност
- Лесна
-
Брой порции
- 6
Покажи рецептата
Агнешка супа със застройка
- Време
- 2,5 часа
- Трудност
- Лесна
-
Брой порции
- 8
Покажи рецептата