Италианска салата с ядки, малинов дресинг и пармезанов чипс
Рецепта за италианска салата с ядки, малинов дресинг и пармезанов чипс

Опитай тази интересна комбинация от свежи салати, малинов привкус и хрупкав пармезан.
Необходими продукти
КоличествоПродукти
200г
италианска салата10г
микс сурови ядки60г
пармезанЗа дресинга:
30мл
малинов оцет40мл
зехтин10г
горчицасол на вкус
Начин на приготвяне
1
Почисти добре салатата и я накъсай.
2
Запечи ядките на сух тиган и остави да изстинат.
3
Смеси всички съставки за дресинга и залей салатата. Разбъркай заедно с ядките.
4
За приготвянето на пармезанов чипс – загрей тиган и поставете хартия за печене. Върху нея постави пармезана докато се разтопи и запече до златисто. След това начупи получилата се плочка пармезан и постави в салатата.