Експресни рецепти за паста и ризото
Знаем колко е важно времето за издаване на готовите порции в ресторанта, затова имаме решение за теб.
Защо замразена паста
Основното предимство на замразената паста е дългия срок на годност – 18 месеца срещу 2 дни срок на годност на прясната паста, която е приготвена със същите компоненти.Пакет прясна паста, който веднъж е размразен и отворен, трябва да се приготви в рамките на ден-два, докато пакет замразена паста Zini може да се използва на части и неизползваната част да се съхранява във фризера.Пастата се приготвя се в строго модифицирана атмосфера.Чудесно допълнение към замразената паста са замразените сосове на люспи, към които няма необходимост да се добавят допълнителни добавки.Времето за приготвяне също е от основно значение - максимум две минути срещу до 10 минути при сухата паста.
Предимства на замразената паста ZINI
Продуктите Zini не са пастьоризирани, а са приготвени до степен на готовност 90-95%, след което са замразени. Ето и техните основни предимства:
- Значително намаляване на времето за готвене: само за 1-2 минути за продуктите Zini, в сравнение с 5-7 минути за други марки. Това е решаващо предимство в стресираща и бързо развиваща се среда, като например натоварената кухня.
- Подготовка на пастата за 45-90 секунди във вода.
- Многофункционалност при методите за повторно нагряване. Продуктите Zini, могат да се претоплят във вряща вода, както и директно в тиган, фурна или в микровълнова печка с отлични резултати, докато тестените изделия на други брандове могат да се приготвят само в кипяща вода.
- Това създава голямо предимство, тъй като намалява няколко стъпки от подготовката на продукта, в допълнение е чудесно решение за по-малки кухни, които нямат достатъчно пространство.
- А тестените изделия без глутен, които се нуждаят от отделни съдове за готвене? Продуктите с марка Zini могат да бъдат загряти директно в тигана или в микровълновата печка, решавайки този проблем.
- Значително намаляване на разходите за труд и енергия за подготовка, възлизащи на над 50% от стойността на порцията.
Ньоки със сос Рагу Болонезе Zini
- Време
- 2 мин
- Трудност
- Лесна
- Брой порции
Покажи рецептатаОриз Карнароли Gallo с артишок
- Време
- 90 сек
- Трудност
- Лесна
- Брой порции
Покажи рецептатаОриз Карнароли Gallo със сос песто
- Време
- 90 сек
- Трудност
- Лесна
- Брой порции
Покажи рецептатаПиемонтези с три вида месо, масло и подправки
- Време
- 2 мин
- Трудност
- Лесна
- Брой порции
Покажи рецептатаСпагети Ала Китара с пекорино, пипер и артишок
- Време
- 2 мин
- Трудност
- Лесна
- Брой порции
Покажи рецептата