Работно време
понеделник – неделя
Денонощно
Извънредно работно време
26.06.2024 г.
06:00 - 00:00

Допълнителни услуги

Повече за магазина

за метро варна

МЕТРО Варна отвори врати на 6 април 2000 г. Магазинът предлага изобилие от хранителни и нехранителни стоки за хотели, ресторанти, кетъринг бизнеси, търговци, домакинства и др. Магазини за търговия на едро МЕТРО са проектирани за оптимално разположение на продуктите и бързо пазаруване.
Асортиментът на магазин МЕТРО Варна включва както регионални плодове и зеленчуци, свежо месо, свежа риба и морски дарове, така и висококачествени нехранителни стоки, като например кухненско и кетъринг оборудване, дрехи, техника, сезонни стоки и още. Не пропускай неустоимите предложения от нашите собствени марки и актуалните ни промоционални оферти. Можеш да се възползваш и от нашата услуга за доставка на свежи продукти за твоя бизнес.

Казвам се Росен Костадинов и съм част от МЕТРО България от 2010 г., а от януари 2022 година отговарям за магазина в град Варна. За мен е важно да създам екип от мотивирани и ангажирани служители, и всички да работят в една посока с обща цел, а именно обслужване на нашите клиенти.
С дъх на море и летни емоции, МЕТРО Варна отваря врати през 2000 г. и има значим принос в развитието на летния туризъм в региона. Редица професионални клиенти разчитат на нашия асортимент и услуги, а нашият екип е горд да бъде техен доверен партньор.

Управител

Росен Костадинов

Често задавани въпроси

Виж още
Изгодни цени
Оферти
Виж актуалните промоционални предложения в МЕТРО. 
Към офертите
Пазарувай и печели
Игри
Пазарувай в МЕТРО и печели награди с нашите промоционални кампании.
Виж повече