Работно време
понеделник – неделя
06:00 - 22:00

СПЕЧЕЛИ С МЕТРО Велико Търново

Период на кампанията: 29.04 - 7.05.2024 г.

Празнувай 16-ия рожден ден на МЕТРО Велико Търново! Регистрирай се за супер награда кафеавтомат PHILIPS EP1200/00.

Честито на печелившия!

<br>

Клиентски номер: 21018574
Общи условия на играта
Виж общите условия

Допълнителни услуги

Повече за магазина

За МЕТРО Велико Търново

МЕТРО Велико Търново отвори врати на 1 май 2008 г. Магазинът предлага изобилие от хранителни и нехранителни стоки за хотели, ресторанти, кетъринг бизнеси, търговци, домакинства и др. Магазини за търговия на едро МЕТРО са проектирани за оптимално разположение на продуктите и бързо пазаруване.
Асортиментът на магазин МЕТРО Велико Търново включва както регионални плодове и зеленчуци, свежо месо, свежа риба и морски дарове, така и висококачествени нехранителни стоки, като например кухненско и кетъринг оборудване, дрехи, техника, сезонни стоки и още. Не пропускай неустоимите предложения от нашите собствени марки и актуалните ни промоционални оферти. Можеш да се възползваш и от нашата услуга за доставка на свежи продукти за твоя бизнес.

Аз съм Маринела и ви приветствам с „Добре дошли“ в нашия магазин! Тук сме, за да помогнем на вас, нашите клиенти, да преодолеете бизнес препятствията по пътя си. Ние вярваме във вашия потенциал и сме готови да ви помогнем, за да постигнете целите си. Съсредоточени сме във вашия успех и сме горди да предложим продукти, които отговарят на вашите нужди. Обърнете се към нас днес и ние заедно ще построим успешното бъдеще на вашия бизнес. Нека заедно изкачим върха на успеха!

Управител

Маринела Панайотова

Често задавани въпроси

Виж още
Изгодни цени
Оферти
Виж актуалните промоционални предложения в МЕТРО. 
Към офертите
Пазарувай и печели
Игри
Пазарувай в МЕТРО и печели награди с нашите промоционални кампании.
Виж повече