Работно време
понеделник – неделя
06:00 - 22:00

Допълнителни услуги

Повече за магазина

За МЕТРО Велико Търново

МЕТРО Велико Търново отвори врати на 1 май 2008 г. Магазинът предлага изобилие от хранителни и нехранителни стоки за хотели, ресторанти, кетъринг бизнеси, търговци, домакинства и др. Магазини за търговия на едро МЕТРО са проектирани за оптимално разположение на продуктите и бързо пазаруване.
Асортиментът на магазин МЕТРО Велико Търново включва както регионални плодове и зеленчуци, свежо месо, свежа риба и морски дарове, така и висококачествени нехранителни стоки, като например кухненско и кетъринг оборудване, дрехи, техника, сезонни стоки и още. Не пропускай неустоимите предложения от нашите собствени марки и актуалните ни промоционални оферти. Можеш да се възползваш и от нашата услуга за доставка на свежи продукти за твоя бизнес.

Работя в компанията от 2009 г., а от 2021 г. съм във филиала на МЕТРО във Велико Търново.
Имам удоволствието да ви посрещна в нашия магазин, където ще откриете богато разнообразие от свежи продукти и качество, отговарящо на най-високите стандарти. Очакват ви близо 5000 артикула собствена марка, които са насочени изцяло в подкрепа на вас и вашия бизнес.

Управител

Калин Йорданов

Често задавани въпроси

Виж още
Изгодни цени
Оферти
Виж актуалните промоционални предложения в МЕТРО. 
Към офертите
Пазарувай и печели
Игри
Пазарувай в МЕТРО и печели награди с нашите промоционални кампании.
Виж повече