Бели сърца с макадамия
Романтична рецепта от Габриела Цулин за вкусни бонбони само с 3 съставки
Как да грабнеш сърцето и небцето на любимото същество? Имаме идея! Представяме ти рецептата на Габриела Цулин за бели бонбонени сърца с макадамия!
Необходими продукти
КоличествоПродукти
75мл
животинска сметана 35-36% масленост300г
бял кувертюр50г
накълцани на ситно ядки макадамияНачин на приготвяне
1
Затопли сметаната в тенджера.
2
Добавяй постепенно кувертюра и бъркай, докато се разтопи.
3
Изсипи сместа в купа и охлади за един час в хладилник. След това добави ядките и разбъркай.
4
Напълни пош и разпредели сместа в сърцевидни формички за бонбони. Остави за един час в хладилника.