Депозитна машина за монети 

Освободи се от монетите и пазарувай със стойността им в МЕТРО. 

Депозитна машина за монети

За твое улеснение и удобство вече можеш да използваш машина за броене на монети в шест от нашите магазини - МЕТРО София 1 (бул. Цариградско шосе 7-11 км), МЕТРО София 2 (бул. Европа), МЕТРО Плевен, МЕТРО Варна и МЕТРО Благоевград. Машината работи само с български монети с номинал: 1, 2, 5, 10, 20, 50 стотинки, както и 1 и 2 лева.

Cash
Депозирай монетите

Сложи монетите за преброяване в машината.

Checks
Вземи бележката

Тя удостоверява стойността им – запази я. 

Използвай я при пазаруване

Дай бележката на касиера при покупка.

Как да използваш машината 

  • Постави монетите, които желаеш да бъдат преброени, и ги избутай надясно.
  • Вземи бележката, на която е посочена стойността на преброените монети.
  • Можеш да използваш бележката, на която е посочена стойността на монетите, за покупки само в магазина, в който си използвал машината, в рамките на текущия месец. Ако не си използвал бележката от преброените монети в текущия месец, можеш да я презавериш за следващия. Това става, като уведомиш служител на „Касов контрол“ в магазин МЕТРО София 1, МЕТРО София 2, МЕТРО Плевен, МЕТРО Варна или МЕТРО Благоевград, с когото ще попълните следната молба съответно за  МЕТРО София 1МЕТРО София 2, МЕТРО Плевен, МЕТРО Варна или МЕТРО Благоевград.
  • Дай бележката си на касиера при покупка.
  • При използване на бележката за покупки не се връща ресто, но могат да се доплатят закупените стоки, ако стойността им надвишава стойността на монетите, посочени в бележката.
  • Услугата се предлага само в магазини МЕТРО София 1 (бул. Цариградско шосе 7-11 км), МЕТРО София 2 (бул. Европа), МЕТРО Плевен, МЕТРО Варна и МЕТРО Благоевград.
Имаш въпроси?
На линия сме за допълнителна информация.
Свържи се с нас