Коктейл с кафе
Рецепта за коктейл с кафе от Габриела Цулин
Гледай ти какъв коктейл е приготвила Габриела Цулин. Свеж, ободряващ и умопомрачително вкусен.
Необходими продукти
КоличествоПродукти
80 мл
силно еспресо Rioba Espresso 100% Arabica50-60мл
бейлис50г
сладолед ванилия20г
сушени ягодипресни ягоди
Начин на приготвяне
1
Разтопи белия шоколад на водна баня.
2
Потопи коктейлна чаша в шоколад и поръси със сушени ягоди.
3
След това приготви еспресото. Изсипи го в чашата, след него добави бейлиса и сладоледа. Разбъркай.
4
По желание може да добавиш и кубчета лед.
5
Декорирай допълнително и с ягода.