Съвети от готвачите на МЕТРО Академия

Виж полезни съветите и идеи от нашите готвачи, подходящи както за дома, така и за професионалната кухня.

Съвети от готвачите на МЕТРО Академия

Първият и основен съвет е винаги да се готви в добро настроение и да не се забравя щипката любов за всяко ястие.В тази категория решихме да споделим разнообразие от трикове, които да превърнат готвенето в едно по-лесно и приятно преживяване както в професионалната кухня, така и у дома.Важно е да се усвоят някои основни техники при приготвянето на храна, които с времето и опита да се превърнат в полезни навици. Ще споделим триковете на професионалните готвачи за справяне във всяка ситуация – от пресоляване, приготвяне на бульони, варене на бобови култури, филетиране на риба до намаляване и оползотворяване на хранителния отпадък.

видео рецепти

Veggie webinar - храната, която обогатява живота
US Beef: Как да транжираме фланк стекове
US Beef: Как да транжираме пиканя от Омаха
US Beef: Как да транжираме бол тип
US Beef: Как да транжираме три тип
Имаш въпроси?
Нужна ти е повече информация за събитията в МЕТРО Академия– на линия сме да отговорим!
Свържи се с нас