Основни теми

Балканско барбекю

11-06-2025
10:00 - 16:00
МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
Владимир Петков и Ивайло Рангелов
 mccbgmetroacademy@metro.bg
150 лв.
19 от 19 Свободни места

Балканско барбекю

Когато мислим за нещо вкусно, няма как да не се сетим за радостта от храненето и живота на открито по време на хубавите топли дни. Нека запазим традицията за събиране с нашите семейства и приятели, около барбекюто и да се насладим на вкусна храна, смях и интересни рецепти.
В курса „Балканско барбекю“ ще научите емблематични рецепти, на апетитни ястия като грилована мамалига, сръбски ущипци, месни македонски изкушения, различни видове кюфтета, Адана кебап, гръцки сувлакита и морски деликатеси, приготвени до съвършенство на нашето барбекю.
Заедно с шеф Владимир Петков и шеф Ивайло Рангелов ще развихрите въображението си и ще сътворите чудесни кулинарни изкушения, като използвате само пресни продукти и местни съставки.
Барбекюто е неразделен елемент от всеки празник и основна част от менютата на много ресторанти, а ние имаме какво да покажем!
Затова, очакваме ви!

За повече информация: тел: +359 2 97 62 267; +359 887 50 32 19
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Владимир Петков и Ивайло Рангелов

Владимир Петков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през април, 2024 година. През 2001 година завършва кулинарното си образованието в „Международна школа за професионално обучение на кадри в сферата на хотелиерството и ресторантьорството- Интерменю“. Интересите му в кулинарията го отвеждат до редица ресторанти, в страната и чужбина, част от тях са: „The school”, „Бар на края на Вселената“, както и водещи ресторанти в Гърция. Има богат опит в различни направления на кулинарното изкуство, а страстта към професията му го кара постоянно да усъвършенства и надгражда уменията си. Шеф Петков не се страхува да експериментира и смята, че креативността, смелостта и опитите, са едни от най- добрите помощници в кухнята. Вярва че МЕТРО Академия, ще успее да развива успешно пълния си потенциал и идеи, както и да подпомогне надграждането на кулинарната сцена в страната.

Виж още курсове
Разгледай пълната гама от курсове и събития
Виж всички