Основни теми

Су вид готвене

17-09-2025
10:00 - 16:00
МЕТРО Академия, 1784 София, бул. Цариградско шосе 7-11 км
Владимир Петков и Ивайло Рангелов
mccbgmetroacademy@metro.bg
170 лева/86.92 евро
19 от 19 Свободни места

Су вид готвене

Добре дошли в света на прецизността и кулинарната наука! В този курс ще ви разкрием тайните на су вид готвенето – метод за готвене на ниска температура, в контролирана вакуумирана среда. Ще работим с професионални уреди и ще изследваме точния контрол за различните групи храни. Ще ви покажем как да извлечете максимален вкус, текстура и сочност от всеки един продукт- месо, зеленчук или дори десерт.
Ще се научите как да приготвяте перфектните ястия, като запазите максимално вкуса и аромата на всяка приготвена храна. След този курс ще гледате на готвенето по напълно нов начин!

тел: +359 2 9762 498; +359 2 97 62 267
Ниво: Професионален (подходящ за любители)

Владимир Петков и Ивайло Рангелов

Владимир Петков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през април, 2024 година. През 2001 година завършва кулинарното си образованието в „Международна школа за професионално обучение на кадри в сферата на хотелиерството и ресторантьорството- Интерменю“. Интересите му в кулинарията го отвеждат до редица ресторанти, в страната и чужбина, част от тях са: „The school”, „Бар на края на Вселената“, както и водещи ресторанти в Гърция. Има богат опит в различни направления на кулинарното изкуство, а страстта към професията му го кара постоянно да усъвършенства и надгражда уменията си. Шеф Петков не се страхува да експериментира и смята, че креативността, смелостта и опитите, са едни от най- добрите помощници в кухнята. Вярва че МЕТРО Академия, ще успее да развива успешно пълния си потенциал и идеи, както и да подпомогне надграждането на кулинарната сцена в страната. 

<br>