Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Над 800 продукта в каталога на МЕТРО сезон „Отново на училище“

Две изгодни оферти – за покупка на учебни помагала и на облекло спестяват на семейния бюджет 30% от разходите за подготовка на ученика*.

Над 800 продукта включва каталогът на МЕТРО сезон „Отново на училище“. Сред тях са повече от 150 вида тетрадки, 50 вида пишещи средства и над 100 вида цветни моливи, флумастери и бои за рисуване.

Родителите на първолаците ще получат отстъпка от 30%, ако закупят всички 21 артикула на предлагания от МЕТРО списък с необходими материали за учениците от 1-ви клас. Същата отстъпка е валидна и при покупка на 1 брой спортен екип, 1 брой раница за училище и 1 чифт детски кецове. Офертите са валидни до 24 септември (или до изчерпване на количествата). Отстъпката се получава директно “на каса“.

Списъкът с подходящите за ученици материали включва още 66 модела маратонки, 20 модела спортни екипи, 28 модела основно облекло, пижами, блузи и бельо, 7 вида столове, 6 модела мобилни компютри, 7 таблети и 30 вида компютърни аксесоари.

МЕТРО констатира по-голям интерес към ученическите стоки в сравнение с изминалата година. Остава тенденция за преориентиране към по-качествени и модерни учебни помагала, като най-предпочитани остават лицензионните продукти, свързани с филмови продукции. Независимо от това при подбора на продуктите не се пренебрегват и бюджетните варианти. Особено силно е присъствието на българските производители на тетрадки.

*Офертата е валидна до 24 септември 2014 г. или до изчерпване на количествата. Важат ограничения, повече на www.metro.bg