Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Кеш енд Кери България трансформира присъствието си в Добрич и Хасково

Планираните промени ще помогнат на МЕТРО да бъде по-близо до своите професионални клиенти

МЕТРО Кеш енд Кери България ЕООД предприема стъпки по преструктуриране и развитие на бизнеса си в Добрич и Хасково, част от които са свързани с функционирането на магазините МЕТРО Компакт в двата града. Считано от 1 октомври 2015 г. магазините МЕТРО Компакт в Добрич и Хасково трансформират дейността си и взаимоотношенията с техните постоянни клиенти ще бъдат реорганизирани.
Важна подробност от значение за бизнеса на професионалните ни клиенти, е че  те са вече пререгистрирани към магазините, към  които минават на обслужване  – клиентите от региона на Хасково – към МЕТРО Стара Загора, клиентите от региона на Кърджали към магазин МЕТРО Пловдив 1, а клиентите от Добрич – към магазин МЕТРО Варна. За да влезе в сила тази пререгистрация, те трябва да посетят новия си обслужващ магазин и получат своята карта на вход „Клиенти“.
За постоянните клиенти от трите града, ползващи услугата по доставки, няма да настъпят съществени промени. Стоката за региона на Хасково ще се доставя от МЕТРО Стара Загора, стоката за региона на Кърджали от МЕТРО Пловдив 1, а доставките за Добрич ще се извършват от МЕТРО Варна. Графикът за поръчка и доставка ще остане същия. Без промяна остава практиката мениджъри клиенти да посещават обектите, за да предоставят информация за промоции, асортимент и активностите на МЕТРО Кеш енд Кери.
Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев
 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“