Есенни супи: бульони, аспик и консоме

Есенни супи: бульони, аспик и консоме
Овладейте едни от най-важните основи в професионалната кухня. В този практически курс ще работите рамо до рамо с доказани шеф-инструктори и ще усвоите техники, които превръщат обикновената супа в кулинарно изживяване.
- Научете се да извличате максимален вкус от сезонните съставки
- Пригответе балансирани бульони – основата на всяка добра супа
- Разберете тайните за изискано консоме с изключителна с балансиран вкус и прецизен аромат.
-Създайте елегантен аспик– за студени предястия и гурме презентации
Присъединете се към курса и надградете своите умения и техники. Независимо дали работите в ресторант или искате да издигнете своята кулинарна експертиза, този курс ще ви даде знания, които се усещат във всяка лъжица.
тел: +359 2 9762 498; +359 2 97 62 267
Ниво: Професионален (подходящ за любители)
Владимир Петков и Ивайло Рангелов
Владимир Петков се присъединява към екипа на МЕТРО Академия през април, 2024 година. През 2001 година завършва кулинарното си образованието в „Международна школа за професионално обучение на кадри в сферата на хотелиерството и ресторантьорството- Интерменю“. Интересите му в кулинарията го отвеждат до редица ресторанти, в страната и чужбина, част от тях са: „The school”, „Бар на края на Вселената“, както и водещи ресторанти в Гърция. Има богат опит в различни направления на кулинарното изкуство, а страстта към професията му го кара постоянно да усъвършенства и надгражда уменията си. Шеф Петков не се страхува да експериментира и смята, че креативността, смелостта и опитите, са едни от най- добрите помощници в кухнята. Вярва че МЕТРО Академия, ще успее да развива успешно пълния си потенциал и идеи, както и да подпомогне надграждането на кулинарната сцена в страната.
<br>