Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

За нас

Кои сме ние и каква е нашата мисия?

Метро Академия отваря врати в началото на 2012 година, следвайки примера на успешните практики на подобни центрове в Италия, Франция, Полша и Румъния.
Основната дейност на Академията са кулинарни курсове с разнообразна тематика и различна степен на трудност.  Подходящи са за професионални готвачи и любители кулинари.

Основната ни цел е близкият контакт и взаимна подкрепа с ХоРеКа бизнеса в България, на който МЕТРО е основен доставчик и партньор. Водени от тази идея сме и ние в Метро Академия, осъзнавайки основния проблем в ХоРеКа сектора - липсата на добре обучени и квалифицирани кадри, ние превърнахме разрешаването на този проблем в наша мисия.

Какво Ви предлагаме?

Академията разполага с 2 конферентни зали, ресторант, бариста корнер и напълно оборудвана, професионална кухня за провеждане на кулинарни курсове и тиймбилдинг.
МЕТРО Академия е мястото, където може да обогатите  своята кулинарна култура, да усетите атмосферата в една професионална кухня, да получите вдъхновяващи идеи и знания за нови, екзотични и иновативни продукти и техники за тяхното приложение от най-квалифицирани специалисти.

Част от курсовете се водят от шеф Юри Велев и неговия помощник Веселин Дойков, а останалите от гост лектори, водещи в областта си и доказали се кулинарни професионалисти от страната и чужбина.

Адрес: София, 1784, бул. Цариградско шосе 90,

до магазин МЕТРО София 1

ТЕЛ.: 02/ 9762 490

E-mail: METRO Academy


Ако вие не дойдете в Академията, Академията ще дойде при вас! Можете да се възползвате от услугата „МЕТРО Академия на колела“, която ще ви посети на място във вашия обект, ще обучи персонала ви и ще ви даде професионални съвети и идеи за по-доброто ви представяне на пазара.
Ако имате идея да проведете по-нестандартен и забавен тиймбилдинг за вашите служители, можете да дойдете при нас и да ви организираме страхотно и незабравимо кулинарно предизвикателство.
Ако не знаете къде да проведете обучение, конференция или семинар, МЕТРО Академия разполага с две оборудвани конферентни зали и ресторантска част, която също е подходяща за провеждане на групови мероприятия.
Ако желаете да презентирате или дегустирате нови и атрактивни продукти и техники за приготвянето им на свои клиенти, контрагенти или служители правилното място е Академията със своята професионална база от 840 кв.м

За нас детайлите са от значение, а страстта е най-важната съставка!