Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Финансови услуги в помощ на вашия бизнес

За да направим пазаруването Ви по-лесно, модерно и приятно ние Ви осигуряваме различни финансови услуги и възможности за плащане.

С гъвкавите ни кредитни инструменти можете да се насладите на пазаруването сега, а да платите задълженията си по-късно. В нашите магазини можете да закупите нехранителни стоки за дълготрайна употреба на изплащане чрез разнообразни схеми за потребителско финансиране.


Финансови инструменти


Кредитен лимит МЕТРО Флекс

МЕТРО Флекс е нов и уникален начин за пазаруване в магазините на МЕТРО Кеш енд Кери България. С него може да пазарувате сега, а да плащате по-късно без лихва за периода на ползване.

Научете повече за МЕТРО Флекс


Доставка с отложено плащане

МЕТРО Кеш енд Кери предоставя на свои клиенти - юридически лица, възможност за отложено плащане чрез доставка или покупка на място на стоки до определен от МЕТРО кредитен лимит. Кредитният лимит е целеви и може да се използва само за закупуване на стоки от всички търговски обекти на МЕТРО Кеш енд Кери на територията на страната в рамките на утвърденото им работно време.

Научете повече за услугата

Бизнес кредитна карта METRO Plus

METRO Plus картата е удобството за Вас и Вашите служители да пазарувате във всички магазини MЕТРО Кеш енд Кери България на територията на страната без да носите пари в брой при финансиране от UniCredit Bulbank.

Потребителско финансиране

Потребителски кредит в МЕТРО чрез Уникредит Кънсюмър Файненсинг

UniCredit Consumer Financing предлага модерен, бърз и удобен начин за покупки на изплащане.