1
Първо направете сместа за солената коричка. За тази цел смесете солта, брашното и нишестето. След това добавете яйцата.
2
Разбъркайте всички съставки с миксер.
3
Нарежете лимона, чесъна и пресните подправки.
4
Сложете ги в корема на приготвената риба.
5
Оформете соленото тесто като основа върху кухненска хартия в тава за печене.
6
Сложете рибата върху него.
7
След това внимателно я покрийте със солта от двете страни.
8
Леко притиснете коричката, за да може да прилепне плътно към рибата.
9
Печете така приготвената риба около 30 минути на 200 С (на вентилатор).
10
Извадете тавата и разрежете коричката кръгообразно, за да я отворите.
11
Внимавайте да не срежете рибата. Кожата може да се махне лесно след като се извади от фурната.
12
Когато сте готови да сервирате, внимателно повдигнете филето,отстранявайки костта с нож.