Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Ресторант

В България има над 11000 заведения за хранене. МЕТРО България е основен партньор на ресторантите у нас, като предлага всичко, от което те имат нужда, под един покрив. Всеки  ресторант – от малката механа, предлагаща  българска национална кухня с капацитет 30 места, до гурме ресторанта с изтънчена френска кухня – всеки може да намери своите продукти в разфасовка, удобна за работа и съхранение, и на цена, даваща възможност за добра печалба.

МЕТРО работи директно с националните производители и утвърдени доставчици и предлага добре селектирани български продукти с акцент върху важните за ресторантьорите свежи храни. С цел конкурентна ценова оферта всяка седмица към професионалистите се комуникират Свежи оферти, които включват основни продукти от ежедневния ресторантьорски лист с поръчки.

За оборудване на ресторантите МЕТРО предлага цялостно решение,  включващо артикули за търговската зала, сервитьорски офис, кухненския блок, подготвителни помещения и складови пространства. Разнообразието на ценови нива и качествени характеристики дават възможност на всеки професионалист да избере необходимите артикули според планирания бюджет. МЕТРО работи директно с националните производители и утвърдени доставчици и предлага добре селектирани български продукти с акцент върху важните за ресторантьорите свежи храни.


МЕТРО АКАДЕМИЯ

За своите професионални ХоРеКа клиенти МЕТРО създаде и непрестанно развива един уникален за българския пазар проект. Готвачи, винени и бариста специалисти, както и мениджъри от бранша придобиват и споделят знания и умения по време на класовете, провеждани в МЕТРО Академия. Голяма част от тях са специално разработени за нуждите на българските хотели.
МЕТРО е доказан партньор на ХоРеКа бизнеса, а МЕТРО Академия е стъпката, нужна за развитие и усъвършенстване на уменията на кадрите от бранша.
Повече за визията на проекта, екипа на академията, гост-обучаващите и програмата на курсовете, вижте тук.


За нуждите на ресторантьорския бизнес МЕТРО предлага изключително подходящи решения и от асортимента на собствените си марки. Препоръчваме ви да разгледате:
METRO Chef – висококачествени хранителни продукти в опаковки, базирани на нуждите ви.
METRO Professional - готварски аксесоари, кухненски уреди и хотелски принадлежности за професионалистите.
ARO - основното за бизнеса и дома с контролирано качество и на изгодни цени.
RIOBA - изкусителна кафе наслада - от ароматното кафе до аксесоарите към него.
Tarrington House – от вдъхновяващи аксесоари за градината до модерни и функционални кухненски уреди.
SIGMA - богата продуктова гама за цялостна и професионална организация на вашия офис.