Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Експресни рецепти със замразената паста ZINI

Професионални рецепти със замразена паста

Защо замразена паста?

  • Основното предимство на замразената паста е дългия срок на годност – 18 месеца срещу 2 дни срок на годност на прясната паста, която е приготвена със същите компоненти.
  • Пакет прясна паста, който веднъж е размразен и отворен, трябва да се приготви в рамките на ден-два, докато пакет замразена паста Zini може да се използва на части и неизползваната част да се съхранява във фризера.
  • Приготвя се в строго модифицирана атмосфера.
  • Чудесно допълнение към замразената паста са замразените сосове на люспи, към които няма необходимост да се добавят допълнителни добавки.
    Времето за приготвяне също е от основно значение - максимум две минути срещу до 10 минути при сухата паста.

 

Предимства на замразената паста ZINI

Продуктите Zini не са пастьоризирани, а са приготвени до степен на готовност 90-95%, след което са замразени. Представяме Ви техните основни предимства:

  • Значително намаляване на времето за готвене: само за 1-2 минути за продуктите Zini, в сравнение с 5-7 минути за други марки. Това е решаващо предимство в стресираща и бързо развиваща се среда, като например натоварената кухня.
  • Подготовка  на пастата за 45-90 секунди във вода.
  • Многофункционалност при методите за повторно нагряване. Продуктите Zini, могат да се претоплят във вряща вода, както и директно в тиган, фурна или в микровълнова печка с отлични резултати,  докато тестените изделия на други брандове могат да се приготвят само в кипяща вода.
  • Това създава голямо предимство, тъй като намалява няколко стъпки от подготовката на продукта, в допълнение е чудесно решение за по-малки кухни, които нямат достатъчно пространство.
  • Помислете например за тестени изделия без глутен, които се нуждаят от отделни съдове за готвене! Продуктите с марка Zini могат да бъдат загряти директно в тигана или в микровълновата печка, решавайки този проблем.
  • Значително намаляване на разходите за труд и енергия за подготовка, възлизащи на над 50% от стойността на порцията.

 

А ето и няколко рецепти: