Тесто за пица с италианско брашно тип 00 METRO Chef

Професионална рецепта за автентично тесто за пица с италианско брашно тип 00 W260-290 METRO Chef
ТЕСТО ЗА ПИЦА С ИТАЛИАНСКО БРАШНО ТИП 00 METRO CHEF

В основата на истинската италианска пица е тестото. То е най-важният компонент за автентичен вкус, който ще впечатли гостите в ресторанта ти.

Време
:
4-48 часа
Трудност
:
Средна
Брой порции
:

Необходими продукти

КоличествоПродукти
2кг
брашно тип 00 за пица MЕТРО Chef 
1,100мл
вода
6г
прясна (пресована) мая
30мл
сол
30мл
маслиново масло екстра върджин

Начин на приготвяне

1
Използваният метод е еднофазен с желана крайна температура на тестото 25°С. 
2
Използваната тестомесачна машина е със спираловиден месачен орган. 
3
Рецептурата на тестото е съобразена с показателите на брашната и желанието за дълга и студена ферментация: 
Време за втасване: 24-48 часа; Сила - W индекс: W300-320; Идеална хидратация: 65-75%
Време за втасване: 12-36 часа; Сила - W индекс: W260-290; Идеална хидратация: 60-75%
Време за втасване: 24-48 часа; Сила - W индекс: W300-320; Идеална хидратация: 65-75% 
Препоръчано брашно
ПРОМОЦИЯ
25кг Брашно за Пица Тип 00 W260 - 290 Метро Шеф / Metro Chef
1 БРОЙ
309042

Няма наличност в магазин

София (бул. Цариградско шосе)
29,99 лв.
- 5 %
was 31,66 лв.
35,99 лв.

с ДДС