Тесто за пица с брашно за пица 24 часа Molino Grassi

Професионална рецепта за автентично тесто за пица с италианско брашно за пица 24 часа Molino Grassi
Тесто за пица с брашно за пица 24 часа Molino Grassi

В основата на истинската италианска пица е тестото. То е най-важният компонент за автентичен вкус, който ще впечатли гостите в ресторанта ти.

Време
:
24-48 часа
Трудност
:
Средна
Брой порции
:

Необходими продукти

КоличествоПродукти
1кг
брашно за пица 24 часа Molino Grassi
3г
малц
25г
сол
590г
вода
20г
зехтин екстра върджин
3г
мая

Начин на приготвяне

1
Смеси всички съставки в последователността, в която са изброени, за 10 минути на 1-ва степен в миксер, след което увеличи скоростта на 2-ра степен за 2 минути.
2
След като тестото е готово, направи бразди и оформи на топка.
3
Покрий с фолио и остави да почине 30 минути, за да увеличи обема си.
4
След това остави да втасва на стайна температура за 24 часа или след 1 час сложи в хладилник при температура +4°С за 48 часа. 
5
Извади от хладилника минимум 3 часа преди употреба. 

препоръчано брашно

Molino Grassi

Брашно за пица

Molino Grassi 24 часа
Тип 00
25 кг