МЕТРО Академия за деца

Организираме кулинарни курсове, партита за рожден ден и училищни тържества.

МЕТРО Академия за деца е насочена към най-малките любители на готварството. Целта на събитията е децата не само да се научат да приготвят всякакви вкусотии, а да получат основни познания за здравословното хранене, да изградят полезни хранителни навици и да намалят изхвърлянето на храна. Стимулираме детското любопитство чрез разнообразие от игри и съвместна работа в кухнята.

Детско кулинарно парти

Ако искаш да подариш на детето си едно незабравимо, нестандартно и образователно парти, заповядай в МЕТРО Академия! Дай възможност на децата да се развихрят в кухнята, така както вкъщи често им е забранено. Нека се научат сами да приготвят лакомствата си и да влязат в ролята на професионални шеф готвачи.

Децата се разделят на два отбора, всеки от които приготвя двустепенно меню за определено време. След изтичане на времето за приготвяне, отборите ще бъдат оценени по предварително изготвени критерии (вкус, външен вид, начин на сервиране, отборна игра). След „тежката надпревара“ децата заслужено ще похапнат вкусотиите, които сами са приготвили и ще потанцуват.
Рождените дни се провеждат в рамките на 2 или 3 часа, при минимална група от 10 деца, които трябва да имат навършени 6 години. Малките кулинари най-често приготвят торта и пица, но това може да бъде заменено по твой избор и съобразено от нас с възрастта на децата.

Родителите могат да присъстват на рождения ден и за тях да бъде подготвен кетъринг. А при желание от твоя страна, можем да осигурим и фотограф за събитието.

Кулинарни курсове

Периодично в МЕТРО Академия се провеждат детски кулинарни курсове. Често са обвързани с предстоящ празник, като приготвяме традиционните за него ястия и обсъждаме различните обичаи. Наблягаме на сезонните продукти при подбора на рецепти и се стараем да поднасяме „непривлекателните“ за децата храни по атрактивен начин, за да ги преоткрият.

Може да следиш програмата ни с кулинарни курсове тук.

Училищни тържества

Ако искаш да изненадаш учениците си с нещо забавно, интересно и в същото време поучително – заповядайте в МЕТРО Академия. За коледно тържество, завършване на учебната година или просто за да обогатим познанията им за здравословната храна и готвенето чрез практичен урок в кухнята. Академията е място, където да се позабавляват истински, приготвяйки най-разнообразни вкусотии под ръководството на професионални шеф готвачи и да се насладят на резултата от своя труд.

Имаш въпроси?
Нужна ти е повече информация за събитията в МЕТРО Академия– на линия сме да отговорим!
Свържи се с нас