Две нови места за вкусни изкушения представя МЕТРО България

Магазинът на бул. Цариградско шосе посреща клиентите с обновени Месарница и Пекарна

 Новостите в МЕТРО София (бул. „Цариградско шосе“)

В разгара на подготовката за предстоящите празници МЕТРО България ще зарадва своите клиенти с напълно обновените си щандове „Месо“ и „Хляб“. Магазинът на бул. Цариградско шосе вече посреща клиентите си в нови, модерни месарница и пекарна, вдъхновени от концепцията за „малък магазин в големия“. Обновяването на щандовете включва както интериорната им трансформация, така и обогатяване на асортимента и предлаганите услуги за бизнес и крайни клиенти.
За реконструкцията на двата ключови за магазина сектора компанията е инвестирала над 650 хиляди лева. Инвестицията е както в посока закупуване на ново оборудване, така и визуална трансформация на щандовете, които посрещат над 100 хиляди клиенти на годишна база. Очакванията от страна на компанията са обновените щандове да предизвикат 45% ръст на посещаемостта.

Месарница с обогатен асортимент от продукти и услуги

Масивно дърво, стилен дизайн и висок професионализъм очакват посетителите на обновената месарница в МЕТРО. В допълнение към интериора, който носи усещане за бутиков специализиран магазин, идват и богат асортимент, доказан произход и качество, отговарящо на най-високите стандарти за безопасност (IFS, BRC). Всички млени меса в месарницата се приготвят на място по авторски рецепти на МЕТРО, а бизнес клиентите ще могат да се възползват и от специална услуга за поръчка на млени меса по техни рецепти. В асортимента на месарницата са както различни видове свинско, говеждо и пилешко месо с български произход, така и вносни деликатеси и ексклузивни предложения, които могат да бъдат открити само в МЕТРО, като филе и бутчета от пъдпъдък. Още едно предимство за бизнес клиентите е услугата за вакуумиране на месо, която осигурява по-добро съхранение, удължаване срока на годност и зреене на продукта.

Огромен избор от прясно изпечени продукти в новата Пекарна

Пазаруването няма как да приключи без посещение на новооткритата пекарна, която привлича всички клиенти в магазина с аромат на топъл, прясно изпечен хляб. С нови 40 продукта, асортиментът на пекарната включва богато разнообразие от традиционни и нестандартни тестени изделия - oт занаятчийски хлябове с бавна ферментация, многозърнести хлябове, пърленки и питки, през френски багети и разнообразие от ароматни кроасани, до изкусителни сладки изкушения като португалския десерт Pastel De Nata. Привържениците на здравословното хранене също ще открият множество предложения, като кето веган хляб без глутен, кето земел, кроасан със спелта и киноа и др. Новата пекарна осигурява възможност на клиентите да наблюдават процеса на изпичане на тестените изделия и лесно да открият прясно изпечените продукти, обозначени със специални маркери.
Новите сектори в МЕТРО на бул. Цариградско шосе вече работят с пълен капацитет и са готови да посрещнат всички клиенти в предпразничното им пазаруване. С асортимент от над 440 месни продукта и над 280 тестени изделия, потребителите ще открият на едно място всичко необходимо за подготовката на празнична трапеза, която ще впечатли и очарова всички гости със стил, вкус, качествени и оригинални продукти.
виж още НОВИНИ ОТ МЕТРО БЪЛГАРИЯ
Виж още актуална информация за случващото се в МЕТРО. 
Назад към всички