МЕТРО България даде начало на инициативата „Цени на ниво“ в подкрепа на професионалните си клиенти

Промяната на ценовата стратегия на компанията цели да осигури прозрачност и стабилни цени

МЕТРО България даде начало на инициативата „Цени на ниво“в подкрепа на професионалните си клиенти
София, 21 юли 2022 г. – МЕТРО България е най-големият търговец на едро в България за последните 23 години. Като делови партньор и в условията на инфлация и енергийна несигурност, от 1 юли 2022 г. компанията инициира промяна в търговската си политика и ценовата си стратегия в подкрепа на бизнес клиентите под наименованието „Цени на ниво“ („Вземи повече, спести повече“). Промяната цели да гарантира прозрачност и максимална атрактивност на цените и продуктите в рамките на бизнес взаимоотношенията между МЕТРО България и професионалните й клиенти.
Включените в програмата продукти от месец юли 2022г. вече наброяват над 4000 – хранителни и нехранителни стоки. Клиентите на МЕТРО ще ги разпознаят по зелените етикети в магазините – те предоставят детайлна информация за целите на информирания избор и най-изгодна цена. Важна промяна е, че при покупка има възможност да се комбинират вкусове, варианти и цветове на един и същ продукт, за постигане на по-ниската цена.

Какво представлява „Цени на ниво“?

Както се разбира от името на инициативата, „Цени на Ниво“ е продължение на програмата „Вземи Повече, Спести Повече“, която води началото си през 2017 г. и предоставя отстъпки от стойността на едни от най-разпознаваемите продукти на българския пазар. Продуктите имат три ценови нива в зависимост от избраното от клиента количество от съответните артикули в програмата – колкото по-голямо е то, толкова по-изгодна е цената.
Включените в програмата продукти от месец юли 2022г. вече наброяват над 4000 – хранителни и нехранителни стоки. Клиентите на МЕТРО ще ги разпознаят по зелените етикети в магазините – те предоставят детайлна информация за целите на информирания избор и най-изгодна цена.

Красимир Учителски за отглеждането на българска продукция

Важна промяна е, че при покупка има възможност да се комбинират вкусове, варианти и цветове на един и същ продукт, за постигане на по-ниската цена.

Какво се променя?

Продукти

  • Продуктите в програма „Цени на ниво“ („Вземи повече, спести повече“) са обозначени със светло зелен етикет, на който са изписани ясно трите ценови нива за съответните количества, закупен продукт.
  • Броят на продуктите в „Цени на ниво“ е значително увеличен спрямо началото на програмата. Едни от най-разпознаваемите продукти участват в кампанията като броят им е вече над 4000 продукта.

Количества

  • Количествата са коригирани и съобразени спрямо потреблението им, за да могат професионалните клиенти да използват оборотните си средства максимално ефективно. Комбинирайки различни вкусове и видове от един и същ продукт, ще имат възможност да се възползват от по-ниските цени на второ или трето ценово ниво.
  • Актуалните цени в програмата „Цени на ниво“ („Вземи повече, спести повече“) страница: www.metro.bg/tseni-na-nivo.
виж още НОВИНИ ОТ МЕТРО БЪЛГАРИЯ
Виж още актуална информация за случващото се в МЕТРО. 
Назад към всички