Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

Хотел

В България има над 3300 обекта за настаняване (по данни на НСИ за 2017 г.), като броят им е относително стабилен. Тенденцията у нас е за благоприятно развитие на еко, спа, селски и културен туризъм, както и ваканции извън активните сезони. МЕТРО България е основен партньор на хотелиерския бизнес в страната, като предлага всичко необходимо за професионалните си клиенти от този бранш под един покрив.

МЕТРО предлага оптимално атрактивни ценови предложения, както и богат асортимент за хотелиери - цялостни решения, включващи мебели, текстил, TV и аудио системи, офис техника, професионални кухненски уреди, посуда, декорация. Качествените хранителни продукти ще задоволят и най-изтънчения вкус на клиентите.


МЕТРО АКАДЕМИЯ

За своите професионални ХоРеКа клиенти МЕТРО създаде и непрестанно развива един уникален за българския пазар проект. Готвачи, винени и бариста специалисти, както и мениджъри от бранша придобиват и споделят знания и умения по време на класовете, провеждани в МЕТРО Академия. Голяма част от тях са специално разработени за нуждите на българските хотели.
МЕТРО е доказан партньор на ХоРеКа бизнеса, а МЕТРО Академия е стъпката, нужна за развитие и усъвършенстване на уменията на кадрите от бранша.
Повече за визията на проекта, екипа на академията, гост-обучаващите и програмата на курсовете, вижте тук.


За нуждите на хотелиерския бизнес МЕТРО предлага изключително подходящи решения и от асортимента на собствените си марки. Препоръчваме ви да разгледате:
METRO Chef – висококачествени хранителни продукти в опаковки, базирани на нуждите ви.
METRO Professional - готварски аксесоари, кухненски уреди и хотелски принадлежности за професионалистите.
ARO - основното за бизнеса и дома с контролирано качество и на изгодни цени.
RIOBA - изкусителна кафе наслада - от ароматното кафе до аксесоарите към него.
Tarrington House – от модерно спално бельо през вдъхновяващи аксесоари за градината до модерни и функционални кухненски уреди.
SIGMA - богата продуктова гама за цялостна и професионална организация на вашия офис.