метро академия

Където страстта е най-важната подправка!

МЕТРО АКАДЕМИЯ

ЗА МЕТРО Академия 

МЕТРО Академия отваря врати в началото на 2012 година, с цел да подпомогне развитието на ХоРеКа сектора. С течение на времето решихме да разширим дейността си и в наша основна цел се превърна обогатяването на  кулинарната култура в България както сред професионални готвачи, така и сред любители и хоби готвачи.
Виж повече
Су вид готвене
 
Виж повече тук
Пица и фокача
 
Виж повече тук
Есенни супи: бульони, аспик и консоме
 
Виж повече тук
Тайните на хляба с квас
 
Виж повече тук
Приготвяне на големи късове месо  
 
Виж повече тук
Ферментации с Коджи
 
Виж повече тук
Традиционна българска кухня
 
Виж повече тук