Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО празнува с клиентите си 50 години от своето създаване

Дни на отворени врати от 29 август до 28 септември, “50 дни - 50 мега оферти”, специални промоции, дегустации, фестивали и детски игри очакват клиентите в магазините на МЕТРО в цялата страна до 5 ноември. 27 октомври е официалната рождена дата на магазина

Желаещите да пазаруват в магазини МЕТРО ще имат възможност да направят това и без да притежават клиентска карта. Това ще бъде възможно в Дните на отворени врати - всеки петък, събота и неделя, от 29 август до 28 септември. Това е една от инициативите насочени за клиенти, с които МЕТРО отбелязва на 50-та годишнинаот създаването си.

Юбилейните седмици в МЕТРО включват и още една кампания  – „50 дни – 50 мега оферти“. Магазините отверигата ще предлагат по една значима оферта всеки ден в продължение на 50 дни. Атрактивни промоции, дегустации, фестивали и детски игри очакват клиентите в 14-те магазина на МЕТРО в цялата страна до 5 ноември.

Със своите над 700 магазина в 28 страни МЕТРО Кеш & Кери Интернешънал е един от международните лидери в търговията на едро. Компанията е основана през 1964 година в Германия, а централата й се намира в град Дюселдорф. През настоящата 2014 година МЕТРО Кешенд Кери България има двоен юбилей – освен 50-годишния юбилей на компанията, МЕТРО България отбелязва и 15 години от откриването на първите магазини в София и Пловдив.

МЕТРО Кеш енд Кери разполага с 14 магазина в България. Формата на всеки един магазин е специално създаден, за да осигури удобно пазаруване на професионалните клиенти: хотели, ресторанти и търговци.Търговската площ на магазините варира от 6500-9000 кв. м, а общата площ надхвърля 12 000 кв. м. Всеки магазин има клиентски паркинг с повече от 500 парко-места.

В основните магазини на МЕТРО се предлагат повече от 15 000 вида хранителни и 10 000 нехранителни стоки. Веригата предлага целогодишен асортимент със стабилни цени на шест собствени марки – HORECA Select, Rioba, Fine food, ARO, Sigma и H-Line, с които отговаря на потребностите на основните си клиентски групи.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев
 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“