Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО представя модна колекция Есен-зима 2012 „По-близо до природата”

МЕТРО Кеш енд Кери представя колекциятаза облекла с марките Laura di Sarpi и Tailor&Son днес със специално модно ревю.

МЕТРО Кеш енд Кери България повече от 13 години развива успешен бизнес в страната. Със своите 15 обекта компанията ежедневно отговаря на нуждите на клиентите, на техните потребности, на нарастващите изисквания на пазара.

Да модернизираме и предлагаме иновативни решения е фокус, върху който изграждаме и нашата концепция за развитие на взаимното партньорство.
Изпълнението на тези цели ни доведоха и до идеята да предложим по нов начин една колекция отоблекла – „По-близо до природата”.Това са облекла от естествени материи - памук, вълна, в актуалните за сезон Есен/Зима 2012 тенденции и цветове.  Чувството на комфорт в новите предложения на дрехи, нашите клиенти ще получат както от високо качествените материи, от които те се изработени, така и от съчетанието на елегантност и удобство, което прави дрехите подходящи за всеки повод. Така както обръщаме все по-голямо внимание на чистите храни,биопродуктите, така търсим и удобните в нашето ежедневие блузи, якета, рокли,или панталони от естествени материи.

За новия сезон Есен-зима 2012 МЕТРО ще предложи в магазините в София 1, Пловдив 1, Варна и Бургас. Качествени облеклана много добри цени.

Изборна дамски зимни кожени якета, рокли, панталони, блузи и пуловери в модерните за сезона кройки и цветове, отговарящи на изискванията на съвременната жена. В колекцията специално място намират дрехите за мъже, направени от естествени и висококачествени материи, съчетавайки в едно стил и  удобство – якета, ризи, блузи, пуловери и панталони - са търсените от съвременния потребител.
МЕТРО ще бъде магазинът, в който клиентите ще могат да задоволят своя изискан вкус към елегантното и комфортно облекло за идващия есенно-зимен период.
Облеклата с марките Laura diSarpi/дамска мода/и Tailor&Son/мъжка мода/ се изработват специално за МЕТРО Кеш енд Кери от водещи производители на дрехи в света.

Модното ревю, на което ще представим тези колекции от облекла ще се проведе на

28 септември 2012
От 18.00 часа
МЕТРО Академия
Бул.Цариградско шосе 7-11 км.

Контакт:

Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg

Людмил Каравасилев

Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“