Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО продължава успешното си партньорство с атлетката Антония Григорова

МЕТРО продължава успешното си партньорство с атлетката Антония Григорова
  • Антония ще популяризира собствената марка продукти Fine Life BIO на компанията

  • Партньорството ще с фокус върху летните стартове - дългите бягания, маратоните, ултра маратоните

МЕТРО продължава успешното си партньорство с атлетката Антония Григорова през 2018 година. Компанията и известната ни ски бегачка и национален състезател по ориентиране започнаха съвместа работа през 2017 година, по време на ултрамаратонското бягане на Антония по трасето Ком – Емине. Григорова стана първата жена пробягала 600 километра по билото на Стара планина, а МЕТРО осигури продуктите за нейния екип по време на изпитанието.

Това, което ни впечатли по време на Ком – Емине бяха волята й, желанието да се пребори и успее, привързаността и симпатията на последователите й в социалните медии, положителната реакция, която тя предизвиква сред фенове и приятели, казват от МЕТРО.

От края на 2017 година МЕТРО реши да постави фокус върху био продуктите. През ноември 2017 г. компанията откри БИО сектори в 11-те магазини на МЕТРО в цялата страна, които предлагат над 1500 хранителни и нехранителни продукти със 100% биосертифициране. (Вижте, повече за БИО отделите тук).

С био продуктите си МЕТРО отговаря на интереса сред онази група активно живеещи и грижещи се за здравето си хора, които разпознават Антония като пример за подражание. Една част от тези 1500 продукта са под собствената марка на МЕТРО - Fine Life BIO, а Антония ще има ангажимент да ги популяризира по време на летните стартове, в които участава - дълги бягания, маратони и ултра маратони. МЕТРО  подготвя и специален календар от участия в подобни надпревари, за да промоцира БИО асоритемнта си, а също така ще подкрепи и участията на Антония в определени стартове.

Договорът между МЕТРО и Антония Григорова е за една година. Той включва и ангажимент към презентацията на млечните продукти на компанията, на които МЕТРО също ще обърне сериозно внимание през 2018 година.

МЕТРО и Антония Григорова официално обявиха партньорството си по време на специална пресконференция на 1 февруари. Антония гостува и в кулинарната МЕТРО Академия, където заедно с шеф готвача Юри Велев приготвиха закуска за шампиони от био продукти на МЕТРО и вдигнаха наздравица с био вино за успех през 2018 година.

Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев 

Людмил Каравасилев
Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“