Станете клиент на МЕТРО

Регистрирайте се за МЕТРО карта

МЕТРО Плевен представи обновения си формат на своите професионални клиенти

На специално събитие в МЕТРО Плевен професионалните клиенти от града и региона имаха възможност да се запознаят с обновената визия и формат на магазина. Независими търговци, ресторантьори и фирми бяха посрещнати от г-жа Вероника Пунчева, управляващ директор на МЕТРО България и г-н Иво Иванов, управител на МЕТРО Плевен, които им представиха новия формат на магазина.

„Търговията в България се променя много динамично. Днес ние ви предлагаме асортимент съобразен с вашите нужди и статистиката на вашите покупки - представен по нов начин, за да бъде по-ефективно и времето ви за пазаруване”, каза госпожа Пунчева в своето обръщение. „Бих искала да благодаря за търпението и проявеното разбиране на всички клиенти, които ни съпровождаха в тази промяна, както и на целия екип на МЕТРО Плевен, който я осъществи.“

Най-голямата компания за търговия на едро в България се е погрижила да направи магазина си в Плевен по-удобен за пазаруване за трите си основни групи клиенти. Сега МЕТРО Плевен осигурява по-лесен достъп до предлаганите стоки, на повече палетни зони, в количества и опаковки, с които клиентите на МЕТРО са свикнали и предпочитат, при по-ясна комуникация на цените.  

МЕТРО Плевен предлага над 18 000 артикула хранителни и нехранителни стоки. „Основните клиенти на магазина са хотели и ресторанти, пицарии, сладкарници, кафенета и търговски обекти.“, обясни Иво Иванов, управител на МЕТРО Плевен. „Успешно се развива и една от най-популярните услуги на МЕТРО - обслужване на търговци и ресторантьори, чрез доставки до бизнес обекта на клиента на заявените от него артикули и продукти.“

Специална изненада за клиентите бе гостуването на МЕТРО Академия, водена от своя шеф-готвач Юри Велев, която предложи разнообразие от кулинарни изкушения на посетителите - 10 вида гозби, сред които пуйка с медена заливка и сос от синьо сирене, език, специален шаран, свински врат и ребърца на скара, няколко вида френски сирена и други. Помощници на академията бяха учениците от   Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване от града, които направиха и демонстрация по карвинг.


Контакт:


Людмил Каравасилев

Teл.: +359 887 822 551,

E-mail: lyudmil.karavasilev@metro.bg


Людмил Каравасилев

Ръководител отдел „Корпоративни комуникации“